Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den Erdoğan'ın o sözlerine yanıt: İzmir CHP ile mutlu

Yücel'den Erdoğan'ın o sözlerine yanıt: İzmir CHP ile mutlu

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den, 'İzmir'in durumuna üzülüyorum' diyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt. Yücel, "Muktedir İstanbul Bahçelievler'de konuşmuş. İzmir için üzülmene gerek yok. İzmir CHP'yle de, Tunç başkanla da mutlu ve huzurlu." dedi. Yücel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözlerine yanıt

  • Ege Postası
  • 20.06.2019 - 23:18

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul Bahçelievler'deki mitingde CHP ve İzmir hakkındaki açıklamalarına yanıt geldi.

Erdoğan konuşmasında, "Doğru yanlış hiç bakmadan konuşuyorlar. Hâlâ millete tepeden bakıyorlar, milleti kandırabileceklerini sanıyorlar. Çabamız ve endişemiz İstanbul'a. İzmir'in bu zihniyetin elinde nasıl heba olduğunu gördük. İzmir'e suyu biz getirdik. İzmir'in durumuna üzülüyorum. CHP demek pislik demektir.  Hizmet kervanı hızla yürüyecek. Bundan taviz vermeyeceğiz" demişti.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medya hesabından isim vermeden "İzmir durumuna üzülmüyorum" diyen Erdoğan'ı eleştirdi. 

İZMİR CHP İLE MUTLU

İstanbul Esenyurt'ta seçim çalışmalarını sürdüren Yücel, "Muktedir İstanbul Bahçelievler'de konuşmuş. İzmir için üzülmene gerek yok. İzmir CHP'yle de, Tunç başkanla da mutlu ve huzurlu. "Fatih karadan gemileri yürüttü, biz de deniz altından araçları yürüttük" demiş. Sizin İstanbul'da neyi nerden yürüttüğünüzü cümle alem biliyor! Artık bu düzen değişecek. İstanbul'u daha fazla kirletmenize 16 milyon vatansever İstanbul seçmeni izin vermeyecek! #HerŞeyÇokGüzelOlacak #İmamoğluVarsaUmutVar" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.