Dolar 32,3677
%0.16
Euro 34,9983
%-0.19
Altın 2.325,820
%0.23
Bist-100 9,09
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den Diyanet İşleri Başkanı'na sert tepki: Derhal özür dilemeli ya da istifa etmelidir

Yücel'den Diyanet İşleri Başkanı'na sert tepki: Derhal özür dilemeli ya da istifa etmelidir

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 30 Ağustos için camilere yollanan Cuma hutbesinde Atatürk’e yer verilmemesine sert tepki göstererek, "Diyanet İşleri Başkanı derhal özür dilemeli ya da istifa etmelidir" açıklamasında bulundu. Yücel'den Diyanet İşleri Başkanı'na sert tepki

  • Ege Postası
  • 31.08.2019 - 14:41

EGEPOSTASI- Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Cuma gününe denk gelen 30 Ağustos zaferi için camilere gönderilen Cuma hutbesinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e yer verilmemesinin yankıları sürüyor.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın dünkü Cuma hutbesinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmamasına tepki gösterdi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a sosyal medya hesabından tepki gösteren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Diyanet 10,5 milyar TL'lik bütçesiyle, 'Oruçluyken sakız çiğnesem orucum bozulur m? Baldıza yan baksam günah olur m? Dört eş alsam helal mi'' gibi inancımızla ve aklımızla dalga geçen sorulara cevap versin diye kurulmadı. Kurucusuna ihanet etsin diye de kurulmadı!

30 Ağustos'ta Atatürk'ü anmanız için illa bir darbe girişimi mi olması gere? Sıkıştığınızda gölgesine sığındığınız o eşsiz lider olmasaydı, bugün siz de yoktunuz. Milleti birbirine düşürmekten, dinimizi istismar etmekten, Atamıza ihanetten vazgeçin!

Diyanet İşleri Başkanı derhal özür dilemeli ya da istifa etmelidir." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.