Dolar 32,6130
%0.43
Euro 34,6770
%-0.16
Altın 2.524,880
%1.63
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den CHPlilere yönelik soruşturmalara açıklama: Yeni suni gündemi İzmir üzerinden yaratmaya çalışıyorlar

Yücel'den CHPlilere yönelik soruşturmalara açıklama: Yeni suni gündemi İzmir üzerinden yaratmaya çalışıyorlar

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel CHP'lilere yönelik soruşturmalara ve tutuklamalara ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Yücel, "Anlaşılan o ki, Saray ve Saray’a hizmet eden Akp’liler, Türkiye’de yıllardır artarak süren ekonomik kriz ve kendileri zenginleşirken halkın her geçen gün daha da yoksullaşması konuşulmasın diye, yeni suni gündemi İzmir üzerinden yaratmaya çalışıyorlar." dedi.

  • Ege Postası
  • 27.05.2020 - 15:54

EGEPOSTASI-  İlk olarak İzmir'de geçtiğimiz günlerde merkezi sisteme girilerek camide müzik yayını yapılması soruşturmasında paylaşımları nedeniyle CHP İzmir eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir tutuklandı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakan olduğu dönemde sosyal medya üzerinden hakaret ettiği öne sürülen Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Dila Koyurga, gözaltına alındı. Bu gelişmelerin kamuoyundaki yankısı sürerken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Yasin Ergül, CHP Karabağlar Gençlik Kolları eski Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Gürboğa ve CHP İzmir İl Örgütü üyesi Caner Gül hakkında da geçmişe dönük paylaşımları nedeniyle arka arkaya suç duyurusunda bulunuldu.

 

Gelişmeler üzerine acil olarak Hukuk Komisyonunu toplayan Deniz Yücel, toplantı sonrası sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Yücel açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; 

"Anlaşılan o ki, Saray ve Saray’a hizmet eden Akp’liler, Türkiye’de yıllardır artarak süren ekonomik kriz ve kendileri zenginleşirken halkın her geçen gün daha da yoksullaşması konuşulmasın diye, yeni suni gündemi İzmir üzerinden yaratmaya çalışıyorlar.

İktidarın cadı avcılığına özenen yöneticileri Türkiye’nin içler acısı ekonomik durumuna çözüm bulmak yerine, oturmuşlar sosyal medya arşivciliği yapmaya çalışıyor. Bizler elbette iddia edilen konular hakkında incelememizi tamamlayıp, gereğini yapacağız.

Ancak kendi paralı trolleri ve yandaş medya kurumlarındaki tetikçileriyle, partimize ve genel başkanımıza ağza alınmayacak hakaret ve küfürleri edenler, bize ahlak dersi vermeye kalkınca komik duruma düşüyorlar.

Ülke yangın yeri... Her gün işsizler ordusuna binlerce kişi katılırken, sınav tarihlerindeki saçma değişiklikle gençlerimizin geleceğiyle oynanırken, Saray talimatlarıyla davalar açılıp, tutuklamalar yapılıyorken gündem değiştirme oyununuza düşmeyeceğiz.

Söz konusu hakaretse, memlekette kimse sizin elinize su dökemez."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.