Dolar 32,3690
%0.16
Euro 35,0130
%-0.15
Altın 2.325,620
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel’den ardı ardına toplantılar! CHP'nin gündemi: Suçlamalar değil ekonomi

Yücel’den ardı ardına toplantılar! CHP'nin gündemi: Suçlamalar değil ekonomi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe başkanlarıyla toplantı yaptı. Toplantıya isteyen fiziki olarak isteyen video konferans üzerinden katıldı. Toplantının ana gündem maddesi CHP’lilere yönelik başlatılan soruşturmalar oldu..

  • Ege Postası
  • 29.05.2020 - 10:32

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den art arda toplantılar. Önceki gün Hukuk Komisyonu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Yücel, dün de İl Yönetim Kurulu üyeleriyle 3 saatlik bir toplantı gerçekleştirdi.

Yücel bugün de ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Saat 12.00’de il binasında başlayan toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantıya isteyen ilçe başkanı fiziki katılım sağlarken, isteyen başkan videokonferans üzerinden katıldı.

 

Yücel'in örgütle üst üste gerçekleştirdiği toplantıların ana gündem maddesi; camilerden müzik yayını soruşturmasında paylaşımları nedeniyle CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Banu Özdemir’in tutuklanması. Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Dila Koyurga’nın 7 yıl önceki paylaşımları nedeniyle başlatılan soruşturma.  Yine geçmiş dönem paylaşımları üzerinden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Yasin Ergül ve iki partili hakkında suç duyurusunda bulunulması oldu.

ÜÇ SAATLİK TOPLANTI...

CHP'NİN GÜNDEMİ SUÇLAMALAR DEĞİL EKONOMİ

Öte yandan Yücel’in dün il yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantı yaklaşık üç saat sürerken, yönetim kurulu ortak görüş üzerinde birleşti.

CHP’li Banu Özdemir’in paylaşımları nedeniyle tutuklanması ve yine meclis üyesi Dila Koyurga hakkında 7 yıl önceki paylaşımları nedeniyle başlatılan soruşturma masaya yatırılırken, hukuki sürecin yakından takip edileceği belirtildi.

AK PARTİ GÜNDEM SAPTIRIYOR!

Toplantıda soruşturmalar konuşulduktan sonra ülke ekonomisini de masaya yatırıldı. Yönetimde ülkenin gerçek gündeminin soruşturmalar veya CHP'ye yönelik suçlamalar olmadığı, AK Parti'nin ülkenin ekonomik gerçeklerini vatandaştan gizlemek için gündem saptırdığı yönünde görüş birliği oluştuğu öğrenildi.

ÜLKENİN GEÇEK GÜNDEMİ: EKONOMİ, İŞ, AŞ...

Toplantının diğer önemli bir maddesiyse gündemin değiştirilmeye çalışıldığı konusunda hem fikir olan yönetimin çalışma başlatacağı öğrenildi. Çalışmada gündemin ekonomiye çevrileceği Türkiye’nin esas gündeminin CHP ve CHP’lilerin paylaşımlarının olmadığı ortada bir suç varsa onun hukuki zeminde zaten ilerlediği kaydedilirken, “Biz CHP olarak gerçek gündemimize dönelim. Ülkenin gerçek gündemi ekonomi, iş, aş, suni gündemlerle uğraşmayalım” denilecek.

Yücel, yönetime bu doğrultuda talimat verirken, aynı talimatı ilçe başkanlarına da ilettiği vurgulandı.  

İlçe başkanları ile 2 saat süren toplantıda Yücel'in CHP'lilere yönelik suçlamalara ilişkin hukuki süreci bizzat yakından takip ettiğini ve destek verdiğini vurguladığı öğrenildi. Yücel'in il yöneticilerine olduğu gibi ilçe başkanlarına da "bu gündeme saplanıp kalmamalıyız, ekonomiye yoğunlaşmalıyız" dediği öğrenildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.