Dolar 32,5691
%0.29
Euro 34,6484
%-0.24
Altın 2.508,020
%0.95
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den AK Parti'ye sert tepki: Serdar Aksoy’un yanındayız

Yücel'den AK Parti'ye sert tepki: Serdar Aksoy’un yanındayız

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Muzaffer Sıtkı Yüksel, Menemen Belediye Başkanı CHP'li Serdar Aksoy'un CHP Menemen İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşma hakkında suç duyurusunda bulundu. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel suç duyurusuna sert tepki gösterirken, Belediye Başkanı Aksoy'a sahip çıktı. Yücel, Menemen belediye başkanımızın devrimci Türk gençlerine övgüsü, sizin hazımsızlığınızla kirlenmeyecek kadar anlamlıdır. Bu yolda ülkesini seven, vatanını seven, tam bağımsız Türkiye için mücadele eden herkes gibi Sayın Serdar Aksoy’un yanındayız" dedi İl başkanından AK Parti'ye sert 'devrimci' çıkışı

  • Ege Postası
  • 03.02.2020 - 11:04

EGEPOSTASI- Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un CHP Menemen İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşma savcılığa taşındı. AK Parti Menemen İlçe Başkanı Muzaffer Sıtkı Yüksel, Başkan Aksoy’un CHP Menemen İlçe Kongresi’nde kullandığı “Biz kim miyi? Biz Kızıldere’de öldürülen Mahir’iz. Biz kim miyi? Diyarbakır cezaevinde ser verip sır vermeyen İbrahim’iz” sözleri  hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı suç duyurusuna gerekçe olarak, Başkan Aksoy'un konuşmasında devrimci ve sol kesimin önder isimlerinden Mahir Çayan ve İbrahim Kaypakkaya’nın terör örgütü üyesi olduğunu iddia etti.

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Menemen belediye başkanımızın devrimci Türk gençlerine övgüsü, sizin hazımsızlığınızla kirlenmeyecek kadar anlamlıdır." sözleriyle suç duyuruna sert tepki gösterdi, Başkan Aksoy'a sahip çıktı.

Yücel açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Menemen belediye başkanımızın 'Seçtiğimiz yol Gazi Mustafa Kemal'in açtığı yoldur. O'nun başlattığı Anadolu İhtilali'nin yoludur. Parolamız, Ya İstiklal Ya Ölüm, hedefimiz, İstiklal-i Tam Türkiye'dir' diyen,

"6.Filo defol, halkların kardeşliği, tek yol devrim” diyen fidanlarımızı anması ve savunmasından gocunanların, Şehitler için toplanan yardımları iç edenlere, deprem için yapılan bağışları çocuk tacizi ile anılan vakıflara peşkeş çekenlere, besleyip büyüttükleri sahte hocayı, darbeye kalkıştıracak kadar güçlendirenlere söylecek sözleri yada dava açacak güçleri yoksa sussunlar! Bu ayıp onlara yeter. Menemen belediye başkanımızın devrimci Türk gençlerine övgüsü, sizin hazımsızlığınızla kirlenmeyecek kadar anlamlıdır.  Bu yolda ülkesini seven, vatanını seven, tam bağımsız Türkiye için mücadele eden herkes gibi Sayın Serdar Aksoy’un yanındayız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.