Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel bu kez belediye başkanlarıyla buluştu

Yücel bu kez belediye başkanlarıyla buluştu

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 24 Haziran'da yapılacak olan erken genel seçimlerde izleyeceği yol haritası için CHP İzmir örgütü ile görüşmelerine devam ediyor. Yücel bugün de il binasında partisinin belediye başkanları ile toplandı. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ile Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu arasındaki diyalog toplantıya damga vurdu. Kocaoğlu, Şahin'in "Dört dönem seçilen belediye başkanlarını milletvekili adayı yapalım" önerisine "Seni aday yapalım" karşılığını verdiği öğrenildi. Yücel bu kez belediye başkanlarıyla buluştu

  • Ege Postası
  • 24.04.2018 - 16:40

HALİT UMUTOĞULLARI/EGEPOSTASI-CHP İzmir'de İl Başkanı Deniz Yücel, 24 Haziran'daki erken seçimlerde izlenecek yol haritası için örgütle fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. 

İl Başkanı Yücel, il binasında yapılan toplantılarda ilk olarak CHP ilçe başkanlarıyla görüştü. Dün ise ayrı ayrı toplantılarda hem milletvekillerini hem de il eski başkanlarını ağırlayan Yücel, bugün gerçekleştirdiği toplantıda belediye başkanlarıyla buluştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da katıldığı toplantıya  Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli mazeret bildirerek katılmadı.

ŞAHİN'İN VEKİLLİK ÖNERİSİNE KOCAOĞLU'NDAN YANIT

Belediye başkanları toplantısında Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’den vekillik çıkışı geldiği öğrenildi. Başkan Şahin’in “dört dönem belediye başkanı seçilen arkadaşlarımızdan bazılarını milletvekili adayı yapalım” önerisine Başkan Kocaoğlu’nun “O zaman seni aday yapalım. Bakırçay’da da bir karşılığın var” yanıtı verdiği öğrenildi.

O İLÇERE KOCAOĞLU DESTEK OLACAK

Öte yandan toplantıda Yücel’in belediye başkanlarından seçim için nakdi yardım istediği ancak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bu öneriye ‘gerek yok’ diyerek her belediye başkanının kendi seçim bölgesinde organize olmasını istediği öğrenildi. Belediyesi CHP’de olmayan ilçelerde ise bizzat Başkan Kocaoğlu’nun destek olacağı ifade edildi..

YÜCEL: MAKAMLARIMIZI CHP'YE BORÇLUYUZ

Basına kapalı olarak yapılan toplantının ardından konuşan İl Başkanı Deniz Yücel, "24 Haziran seçimleri  öncesinde alanda çalışacak olan örgütümüzün tüm kademeleriyle uyum içinde ve ortak söylemle çalışmasını çok önemsediğimizi her seferinde tekrarlıyorum. Bu toplantılarımızda bu bağlamda değerlendirilmeli. Bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımızla bir araya geldik. Halkın içinde olan, İzmirlinin her sorununa çözüm üreten belediye başkanlarımızın hem görüşleri hem hizmetleri seçim öncesi partimiz için çok önemli.  Seçim yol haritamızın oluşmasında onların görüşleri ve hizmetlerinden faydalanacağız. Ürettikleri projelerle CHP'nin tüm ülkede yüz akı olan İzmir'deki CHP'li belediye başkanlarımız aynı zamanda partimizin üyesi.  Her biri örgütümüzle birlikte 24 Haziran Türkiye'nin kurtuluş günü olsun diye çalışacaklar. Onlar zaten görevlerini İzmir'i kalkındırarak, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyerek üzerlerine düşeni yapıyorlar. Partimizin başarılı, çalışkan ve üretken isimleri olarak da seçim çalışmalarımızda yanımızda olacaklar. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarımız, önce Türkiye'nin kurtuluşu, sonra da partimizin başarısı için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını söylediler. Şahsi olarak verecekleri bu destek bizler için çok anlamlı. Hepimiz bugünkü imkanlarımızı ve makamlarımızı CHP'ye borçluyuz. Belediye Başkanlarımızda bunun bilinciyle hareket ediyorlar." diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.