Dolar 32,3405
%0.19
Euro 35,1073
%-0.21
Altın 2.239,960
%-0.16
Bist-100 8,90
%2.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel bayram mesajını Nazım Hikmet'in dizeleriyle verdi

Yücel bayram mesajını Nazım Hikmet'in dizeleriyle verdi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel bayramdan sonra başlatacağını açıkladığı yerel seçim çalışmaları öncesinde uzun bayram tatilini fırsat bilerek ailesiyle tatile çıktı. Yücel, bayram mesajını Nazım Hikmet'in dizeleriyle verdi. Yücel bayram mesajını Nazım Hikmet'in dizeleriyle verdi

  • Ege Postası
  • 20.08.2018 - 10:46

EGEPOSTASI- Tüm Türkiye 9 gün sürecek olan uzun bayram tatiline girerken İzmirli siyasetçiler de soluğu tatil beldelerinde aldı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de bayramdan sonra başlatacağını açıkladığı yerel seçim çalışmaları öncesinde bayram tatilini fırsat bilerek ailesiyle tatile çıktı.

Tatilde oğluyla çektirdiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan CHP İzmir İl Başkanı Yücel, bayram mesajını Nazım Hikmet'in dizeleriyle verdi.

Yücel mesajında, "Güzel günler göreceğiz çocuklar!" İçimizdeki çocuğun uyandığı, sevgi ve barışın tüm dünyayı kuşattığı güzel günleri görme umuduyla bayramınızı kutluyorum..." dedi.

CHP İzmir İl Başkanlığı bayramlaşma törenini İzmir Sanat’ta geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirmişti. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel orada yaptığı konuşmada, yerel seçim çalışmalarına başladıklarını, bayramdan sonra hızlandıracaklarını kaydederek, “Önce İzmir’e sonra Türkiye’ye bayram yaşatacağız” ifadelerini kullanmıştı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.