Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel Ankara'ya gitti! Lider ile PM zirvesi

Yücel Ankara'ya gitti! Lider ile PM zirvesi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Kılıçdaroğlu'nun makamında gerçekleşen görüşmede PM adayları ile ilgili fikir alışverişinde bulunulduğu ifade edildi.

  • Ege Postası
  • 16.07.2020 - 09:14

EGEPOSTASI- CHP’de gözler 25-26 Temmuz’da Ankara Bilkent Odeon’da yapılacak kurultaya çevrildi. Kurultayda Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun seçilmesine kesin gözüyle bakılırken, en çok merak edilen konu ise kurultayın ikinci günü yapılacak ve 60 kişilik Parti Meclisi’ne (PM) kimlerin yer alacağı.

Partide birçok isim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde yer alabilmek için yoğun bir kulis çalışması yapıyor.

Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesine İzmir’den kimlerin yazılacağı ise şimdiden merak konusu. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bugün Ankara’ya giderek Genel Merkez’de Kılıçdaroğlu görüştü. Kılıçdaroğlu ve Yücel’in PM listesiyle ilgili fikir alışverişinde bulunduğu ifade edildi.

Yücel, görüşmeye ilişkin sosyal medyadan, "İktidar kurultayına giderken Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile gündemi ve İzmir’i konuştuk. Genel başkanımız tüm İzmirlilere saygı ve sevgilerini iletti. Demokrasi ve adaletten taviz vermeden, halkın iktidarına kavuşacağımız günler yakın." ifadelerini kullandı.

Yücel'in Başkent mesaisinde Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra bazı genel başkan yardımcıları ile de süreci değerlendirdiği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.