Dolar 32,5334
%0.26
Euro 34,7353
%0.04
Altın 2.489,160
%1.09
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel,15 Temmuz mesajında Atatürk'ün veciz sözüne yer verdi!

Yücel,15 Temmuz mesajında Atatürk'ün veciz sözüne yer verdi!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sosyal medyadan mesaj yayımladı. Yücel mesajında; "Kastı, cumhuriyetimiz, demokrasimiz ve milletimiz olan 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yılında, bu hain kalkışmayı engellemek için canını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı. Öte yandan Yücel yine mesajında Atatürk'ün veciz sözüne de yer verdi.

  • Ege Postası
  • 15.07.2020 - 10:26

EGEPOSTASI-  CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 15 Temmuz 2016 tarihinde hain Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından başlatılan vatansever askerler ve millet tarafından bastırılan kanlı darbe girişiminin 4. yıl dönümü dolayısıyla Twitter'dan mesaj yayımladı. 

İl Başkanı Yücel mesajında şu ifadelere yer verdi; 

"Türkiye Cumhuriyeti, ulu önder M.K.Atatürk ve bu vatan uğruna şehit düşen yol arkadaşları tarafından kurulduktan sonra, birçok kez Türkiye’yi demokrasi, cumhuriyet ve medeniyet yolundan çıkartmak isteyen dahili ve harici düşmanların saldırılarına uğramıştır.

En başta ifade etmek gerekir ki, 15 Temmuz hain darbe girişimi de dahil olmak üzere, cumhuriyetimize ve milletimize karşı yapılan tüm bu hain saldırıların başarıya ulaşamamasının en büyük sebebi yine cumhuriyet ve ona büyük bir inançla bağlı olan milletimizin ta kendisidir.

Kastı, cumhuriyetimiz, demokrasimiz ve milletimiz olan 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yılında, bu hain kalkışmayı engellemek için canını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum.

“Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır”. Mustafa Kemal ATATÜRK"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.