Dolar 32,5071
%0.3
Euro 34,5844
%0.26
Altın 2.493,040
%0.4
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yöndem'den Kocaoğlu'na ziyaret

Yöndem'den Kocaoğlu'na ziyaret

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkan adayı Kemalpaşa sanayici ve İşadamları Derneği (KESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yöndem Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti. Ticaret Odası seçimlerinde başkanlık yolunda Zeki Yöndem'e başarı dileklerini paylaşan Başkan Aziz Kocaoğlu, İzmir için hep birlikte çalışmalıyız" dedi.

  • Ege Postası
  • 12.02.2018 - 12:41

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ekibiyle birlikte ziyaret eden İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkan adayı Kemalpaşa Sanayici ve İşadamları Derneği (KESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yöndem, Başkan Kocaoğlu ile Ticaret Odası seçim süreci ve çalışmalarımız hakkında görüş alışverişinde bulunduk" diye konuştu. 

Başkan Kocaoğlu ile makamında gerçekleşen görüşmede Ticaret Odası seçimlerine katılımın %20 gibi çok düşük olmasının düşündürücü olduğunu kaydeden İZTO Başkan adayı Zeki Yöndem, toplumun bütün katmanları ve her sektör ile ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Bulunduğumuz komite ile ilgili tarama çalışmalarında bire bir görüşmeler yaptık. Özellikle komite çalışmalarında gördüğümüz ilgi ve destek bizi sevindiriyor" dedi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Zeki Yöndem'e başkanlık yolunda başarı diledi

HEP BİRLİKTE İZMİR'İ İLERİYE TAŞIMALIYIZ

Başkan Kocaoğlu, hep birlikte İzmir'i daha ileriye nasıl taşıyacağız bunları konuşmalıyız. İzmir İş dünyasına bu konuda önemli roller düşüyor. Şimdi Odalarda seçim süreci başladı. 60 bini aşkın üyesiyle 79 komitesiyle İzmir Ticaret Odası kentimiz için vazgeçilmez bir yere sahip. Sizlerle birlikte güzel İzmir'imizi daha ileriye nasıl götürebiliriz bu konularda daha fazla çalışmalıyız" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.