Dolar 32,3765
%0.18
Euro 34,9820
%-0.24
Altın 2.325,600
%0.22
Bist-100 9,07
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldız sahaya indi! Üç mahalleden destek

Yıldız sahaya indi! Üç mahalleden destek

CHP İzmir’in sevilen ilçe başkanlarından Ali İhsan Yıldız, Karabağlar’da 3. dönem için yola çıkarken üç mahallede daha delegelerin desteğini aldığı belirtildi. Yıldız sahaya indi

  • Ege Postası
  • 16.12.2019 - 12:14

EGEPOSTASI- CHP Karabağlar İlçe Başkanı ve yeni dönem için aday olan Ali İhsan Yıldız, yeni kazandırdığı ilçe binasında yüzlerce partilinin katılımıyla adaylığını açıklar açıklamaz sahaya indi. Mahalle ziyaretlerine başlayan Yıldız, delegelerle bir araya geliyor. 

Bahçelievler, Fahrettin Altay ve Esenyalı mahallelerinde delegelerle bir aya gelen İlçe Başkanı ve başkan adayı Yıldız, yaptığı çalışmaları aktarırken, görüş ve önerilerini dinliyor. 

Desteklerini açıklayan delegelerin Yıldız’a; “Karabağlar İlçe Örgütü’nden geliyorsunuz. 30 yıldır Karabağlar’da yaşıyorsunuz, iş yeriniz burada, Karabağlar’ı ve sorunlarını çok iyi biliyorsunuz. Bugüne kadar ilçeye kazandırdıklarınızla  ve çalışmalarınızla takdir ediliyorsunuz. Dışardan aday gösterilenler burayı ve bizim sorunlarımızı bilemez. Onun için desteğimiz size” dedikleri aktarıldı.

Örgütten ciddi destek gören Yıldız’ın mahalle ziyaretleri ve delege görüşmeleri sürerken, toplantılarına ara vermeden devam edeceği ifade edildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.