Dolar 32,5825
%0.33
Euro 34,7889
%0.16
Altın 2.509,460
%1.01
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldız'dan Erten'e sert fotoğraf yanıtı

Yıldız'dan Erten'e sert fotoğraf yanıtı

Karabağlar'da CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Kazım Erten'in paylaştığı fotoğrafa sert sözlerle yanıt verdi. Yıkım polemiği sürüyor

  • Ege Postası
  • 13.08.2017 - 13:36

EGEPOSTASI - Karabağlar Eserkent'te bulunan Genç Yıldız Spor Kulübü binasının Karabağlar Belediyesi tarafından yıkılması  sonrası başlayan polemikte AK Parti İlçe Başkanı Kazım Erten'in sosyal medyada paylaştığı "Yalancının mumu yatsıya kadar yanar" sözleri ve CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız'ın bulunduğu fotoğrafa Yıldız'dan yanıt geldi. CHP İlçe Başkanı Yıldız yaptığı açıklamada AK Parti'yi hedef alarak "Toplum değerlerini istismar etmekte ve değerler üzerinde siyaset yapmakta üzerlerine yoktur" dedi.


Erten'e yanıt veren İlçe Başkanı Yıldız, fotoğrafın iftar  daveti esnasında orada bulunan bir büronun açılışında çekildiğini söyledi. Yıldız fotorafın çekildiği ana dikkat çekerek "Sayın Erten iyi bilmektedir ki bu fotoğrafta yaşanan olay 2016 yılında İlçe kaymakamının, onların milletvekilinin, çeşitli dernek ve toplum temsilcilerinin katıldığı bir iftar açma davetine iştirakimiz sonrası, var olan tesisin bir bölümün de büro açılışının yapıldığı bir törendir. Kavram kargaşası yaparak, olayları çarpıtarak, kamuoyunu yanıltıcı beyanlar kimseye bir fayda sağlamaz" ifadelerini kullandı.

"Kaçak yapıyı meşrulaştırmaz"
Programa katılımlarının kaçak yapı  gerçeğini meşrulaştırmayacağını söyleyen Yıldız, "Oraya katılmak yapılmış olan kaçak yapı ve amacı dışında kullanımını meşrulaştırmaz. Var olan bir kaçak yapı gerçeği ve amacı dışında kullanımın tespiti sonucu hukuk ve yasalar doğrultusunda gerekenin yapılmasıdır" şeklinde konuştu.

CHP'den TOKİ'li gönderme, AK Parti'den fotolu yanıt

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.