Dolar 32,6013
%0.39
Euro 34,8180
%0.25
Altın 2.492,410
%0.32
Bist-100 9.508,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldız’a kritik destek

Yıldız’a kritik destek

Karabağlar CHP’de Kongre öncesi İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, muhalefetin önemli isimlerinden Bünyamin Yolal ve Özkan Tice ile bir araya geldi.  Karabağlar'da kongre öncesi sürpriz gelişme

  • Ege Postası
  • 05.12.2017 - 12:02

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Karabağlar İlçe Örgütü’nde hafta sonu yapılacak ilçe kongresi öncesi sürpriz gelişme yaşandı. İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’a Bünyamin Yolal ve Özkan Tice’nin destek verdiği ifade edildi.

Bir dönem CHP Konak Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Özkan Tice'nin Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile bir araya gelerek ekibiyle birlikte destek verme sözü verdiği ardından da çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştığı  öğrenildi.

BAŞKAN’IN ELİ GÜÇLENDİ

Ayrıca Karabağlar’da seçim çalışması yapan ve aday olacağı dile getirilen Bünyamin Yolal’ın da  Başkan Yıldız ile görüşerek, Yıldız ve ekibine destek sözü verdiği ifade edildi. Bu desteklerle birlikte elini güçlendiren Başkan Yıldız’ın ise örgütü 2019 yolunda tek çatı altında toplamak için çalışmalarını sürdüreceğini ifade ettiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.