Dolar 32,4444
%-0.13
Euro 34,7413
%-0.66
Altın 2.438,780
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım İzmir'de... İlk durak Ana Hava Jet Üssü...

Yıldırım İzmir'de... İlk durak Ana Hava Jet Üssü...

Başbakan Binali Yıldırım’ın iki günlük İzmir programının bugünkü bölümü yoğun programı nedeniyle iptal edilmişti. Başbakan Binali Yıldırım, Ankara'daki temaslarını bitirdikten sonra akşam saatlerinde İzmir'e geldi. Yarın gerçekleştirilecek Ege Ekonomik Forumu'na katılmak üzere kente gelen Yıldırım'ın ilk durağı Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı oldu. İlk durak Ana Hava Jet Üssü...

  • Ege Postası
  • 24.10.2017 - 17:44

EGEPOSTASI-  Kente bugün öğlen saatlerinde gelmesi beklenen ve Balçova Kaya Termal Otel’deki il danışma kuruluna katılacağı açıklanan Başbakan Yıldırım'ın programında değişiklik yaşandı. 

Ankara'daki yoğun gündem nedeniyle saat 17.00'de başlayacak kurul toplantısına yetişemeyeceği açıklanan Başbakan'ın İzmir'deki bu programı iptal edildi. Danışma kurulu toplantısı da ileri bir tarihe ertelendi. 

Program değişikliğinin ardından Ankara'daki mesaisi sonlandıktan sonra yola çıkan Başbakan Yıldırım, saat 17:30 sularında İzmir'e hareket etti.

Yıldırım'ı taşıyan Başbakanlık uçağı Çiğli 2. Ana Hava Jet Üssü'ne indi.

Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve İzmir Valisi Erol Ayyıldız tarafından karşılanan Başbakan Yıldırım üste incelemelerde bulundu.

Tören mangasını selamlayan Binali  Yıldırım'a, Üs Komutanı Tuğgeneral Yaşar Kadıoğlu, tüm filoları temsil eden madalyon takdim etti.

Yıldırım'ın ziyareti basına kapalı olarak yaklaşık iki buçuk saat sürdü.

Ziyarette, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli de hazır bulundu.

FORUMA KATILACAK 

Başbakan Yıldırım yarın İzmir'de Ekonomi Bakanlığı’nın desteği, EGEV’in (Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı) bölge ortaklığı ve NTV & Özgencil işbirliğinde Swissotel'de düzenlenecek olan Ege Ekonomik Forumu'na katılacak. Swissotel'de düzenlenecek toplantı sabah 09.00'da başlayacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.