Dolar 32,5616
%0.27
Euro 34,6831
%-0.14
Altın 2.504,470
%0.8
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım için devreye Gümrükçü girdi... İmza krizi çözüldü mü'

Yıldırım için devreye Gümrükçü girdi... İmza krizi çözüldü mü'

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nda yaşanan imza krizinde flaş bir gelişme yaşandı. Yönetim Kurulu’ndaki görevlerinden istifa ederek bir bildiri yayınlayan 6 ilçe başkan yardımcısının imzasından sonra gelmesi beklenen imzaların önüne geçildiği krizin çözüldüğü iddia edildi.   Yıldırım için devreye Gümrükçü girdi...

  • Ege Postası
  • 08.07.2019 - 13:13

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI  - CHP Karşıyaka’da geçtiğimiz haftalarda yaşanan imza krizinin çözüldüğü öğrenildi. İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ı düşürmek için yola çıkan ancak yeterli imzayı toplayamayan 6 ilçe başkan yardımcısı bir bildiri yayınlayarak istifa etmiş ve Yıldırım’ı ‘Tek adam’ olmakla suçlamışlardı. Yıldırım’ın '11 arkadaşımla yoluma devam ediyorum’ açıklamasının ardından askıda kalan süreçte yeni bir gelişme yaşandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’a yakınlığıyla bilinen Uğur Yıldırım’ın imdadına Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü yetişti.

Gümrükçü’nün, Yıldırım’ı düşürmek için yola çıkan ancak başarısız olan 6 başkan yardımcısının ardından, yönetimde kalan 11 kişiyle tek tek görüşerek yeni imzaların atılmasının önüne geçtiği öğrenildi. Böylelikle CHP’nin İzmir’de il ve ilçe kongrelerine kısa bir zaman kala patlak veren kriz de şimdilik çözülmüş oldu. 

Öte yandan Yıldırım'ın, bugün Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'yü ziyaret etmesi dikkat çekerken, Yıldırım sosyal medyadan, "sevgili kardeşim, yoldaşım Utku Gümrükçü'yü ziyaret ederek başarılar diledik." paylaşımında bulundu.

‘SİYASETİMİZE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYORUZ’

Konuyla ilgili Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’yü ziyareti sonrası Egepostası’na konuşan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım “Şu an bende öyle bir bilgi yok. Bilmiyorum. Yarın da il başkanımızla randevum var.  Biz siyaset yapıyoruz, siyasetimize güçlü bir şekilde devam ediyoruz. Onlar imzalarını geri çekmişler mi bilmiyorum’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.