Dolar 32,5880
%0.35
Euro 34,8018
%0.2
Altın 2.507,560
%0.93
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım ekibini belirliyor

Yıldırım ekibini belirliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıkladığı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, seçim ekibini hazırlıyor. Yıldırım, İstanbul’dan profesyonel isimleri propaganda sürecinde İzmir’e getirecek. Yıldırım’ın reklam işlerini, AK Parti’nin 2011 seçimleri öncesi hazırladığı, “aynı “ klibiyle dikkat çeken, Başbakan Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Erol Olçak yapacak. 2011 genel seçimlerini koordine eden İsmail Hakkı Turunç’un yeniden bu göreve getirilebileceği ifade edildi. Öte yandan İl Başkanlığı tarafından Yıldırım’a sunulmak üzere hazırlanan ve içeriğini birkaç yöneticinin bildiği seçim raporu hazırlandı. 150 sayfalık raporda propaganda döneminde neler yapılması gerektiği, ilçelerdeki zayıf ve güçlü yönler gibi çok sayıda detayın bulunduğu öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 19.12.2013 - 10:15
Yeni Asır'dan Onur Çakır'ın haberine göre, AK Parti İzmir Teşkilatı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım’ın kente gelmesini beklerken, Yıldırım seçim hazırlıklarını Ankara’dan sürdürüyor. Önümüzdeki hafta İzmir’e gelmesi beklenen Yıldırım’ın, yeni yılla birlikte çalışmalarına başlayacak.

İLÇE ADAYLARI

Yıldırım’ın ilçelerle ilgili çalışmalarını hızlandırdığı ve bununla ilgili temaslarda bulunduğu öğrenildi. Aday adayları ile ilgili çalışma yürüten Yıldırım’ın, geçtiğimiz günlerde AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’a Ankara’ya çağırdığı ve kendisinden bilgi aldığı ve bir dizi talimat verdiği bildirildi.

PROFESYONEL EKİP

AK Parti Büyükşehir Belediye başkan adayı Yıldırım’ın, İzmir’deki seçim sürecini İstanbul’dan getireceği profesyonel ekiple yöneteceği öğrenildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2003 yılında milletvekili seçildiği Siirt’te seçimi koordine eden, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın danışmanı, son olarak İzmir’deki seçimleri koordine etmesi için bizzat Başbakan Erdoğan tarafından görevlendirilen İsmail Hakkı Turunç’un propaganda döneminde Yıldırım’la çalışabileceği ifade edildi.

Ayrıca 2009 yerel seçimlerinde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Taha Aksoy’un reklam kampanyasını yürüten, AK Parti’nin 2011 genel seçimleri öncesi hazırlattı “aynı” klibinin yaratıcısı Erol Olçak’ın da Yıldırım’la çalışacağı öğrenildi. Olçak, buradaki seçim sloganlarını belirleyip, algı yönetimi yapacak.

RAPOR HAZIRLANDI

Öte yandan AK Parti’nin İzmir’de Ar-ge birimi tarafından Yıldırım’a sunulmak üzere hazırlanan raporun tamamlandığı öğrenildi. Sadece bazı il başkan yardımcılarının bildiği raporun 150 sayfadan oluştuğu ve içerisinde, “ilçelerdeki demograif yapılar”, “Seçim sonuçları”, “partinin ilçelerdeki güçlü ve zayıf yönleri”, “Sosyal medya stratejileri”, “İletişim stratejileri” gibi başlıkların bulunduğu bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.