Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım'dan Yarımada turu!

Yıldırım'dan Yarımada turu!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, Seferihisar’da ‘Yavaş Şehir’ göndermesi yaparak, “Şehir yavaş olsun da hizmet Yıldırım olsun. Şehir yavaş başkan Nişancı olsun” dedi.

  • Ege Postası
  • 24.01.2014 - 22:36
EGE POSTASI  - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Büyükşehir Adayı Binali Yıldırım Urla ziyareti sonrası Seferihisar’a hareket etti.

Yıldırım, yol üzerinde bulunan Uçak Kardeşler Narenciye Paketleme Tesisleri kapısında kendisine hazırlanan sürprizle karşılandı.

Çalışanların alkışları arasında “Başkan Binali, İzmir’in hilali” sloganları atılan Yıldırım, “Binali gelecek dertlerimiz bitecek” yazılı pankart taşıyan tesis çalışanlarını karşısında görünce kısa bir şaşkınlık yaşadı. Yıldırım, slogan atarak kendisine destek veren çalışanlara tek tek teşekkür etti.

YILDIRIM'DAN URLA'DA KAMP ÇIKIŞI-HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Seferihisar Sığacık da esnaf ziyareti yapan Yıldırım, Seferihisar Belediye düğün salonunda başkan adayı Hamit Nişancı ile birlikte kendisini karşılayan kalabalığa hitap etti.

Ses kısıklığı nedeniyle partililerinden özür dileyen Yıldırım, “Hamit Başkan seferden dönecek bazıları da evine dönecek. Belli ki Seferihisar, kayıp 5 yılın telafisi için hararet ve heyecanla Hamit Nişancı’yı bekliyor. Başkandaki heyecan, istek konuşmalarına da yansıyor. Belli ki Seferihisar, 30 Mart’ı iple çekiyor” diye konuştu.


“AKILLI İŞ YAPMAK GEREK”

Binali Yıldırım, Seferihisar’da birçok hizmetleri bulunduğunu belirterek şöyle konuştu; “İzmir’in en güzel ilçelerinden birindeyiz. Gösterdiğim her yerin altında Hamit Nişancı imzası var. Pazaryerini kim yaptı diyorum, belediye binasını kim yaptı diyorlar, Belediye binasını kim sattı diyorum onu da başkaları sattı diyorlar. Bir yanda yapanlar var bir yanda satanlar var. Seferihisar yapanların yanındadır, satanların yanında değil. Satarsınız satarsınız bir bakarsınız elde avuç da bir şey kalmamış. Basiretli tüccar gibi çalışmak gerek. Akıllı iş yapmak gerek. Yaptığınız projelerin insanlara dokunması gerek. Seferihisar İzmir yolunu kim yaptı, biz yaptık. Seferihisar Teos Marina’yı kim yaptı, biz yaptık. Şimdi de 400 kapasiteli marina yapacağız. Nisan ayının başında ilk adımı oradan atacağız. Doğalgaz veya termal su… 2007’den bu yana konuşuluyor. “Öylemi yapalım böylemi yapalım” deniliyor. Turizmde mi ısıtmada mı kullanalım demişler, bir türlü kullanamamışlar. Geçenlerde başkan buraya gelmiş. ‘Öylesine konuşmak istemem bakacağız” demiş. Maşallah, 7 yıldan sonra geldiği nokta burası. İşte bunların kabiliyeti budur. İş yapmak başka birşeydir, laf yapmak başka birşeydir. Herkesin bir uzmanlık sahası var. Onların uzmanlık alanı konuşmak, bizim uzmanlık alanımız hizmet etmek, proje üretmek.

“ŞEHİR YAVAŞ HİZMET YILDIRIM OLSUN”

Türkiye’nin her köşesinde 11 yılda birer birer yükselen eserleri olduğunu ifade eden Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti: “Demiryolları, karayolları iletişim yollarında dağ gibi sorunları dağ gibi hizmetlere dönüştürerek buraya geldik. 4 bin esere imza attık. İzmir’in en önemli altyapı projelerini tamamladık. Şehir yavaş olsun da hizmet Yıldırım olsun. Şehir yavaş başkan Nişancı olsun. Termal mi olacak ılık mı olacak mutlaka buraya doğalgaz gelecek. Sizler Seferihisar’da Hamit Nişancı ile bayrağı zirveye çekeceksiniz. Gözüm burada olacak”.

“HESABINI SORUN”

Vatandaşın artık hesap sorması gerektiğini dile getiren Yıldırım, “İzmirli hemşerilerimiz yüzde 56 oy verdi. Şimdi hemşerilerimiz ‘Biz sana oy verdik. Sen ne verdin'’ diye sormalıdır. Seferihisar bir destan yazacak, tarih yazacak Hamit başkanı göreve getirecek. Benim bir sözüm var. 30 Mart sandıklar açılacak. Hangi ilçe en yüksek oyu alırsa ilk ziyareti oraya yapacağım. Karar sizin seçim sizin hayırlı olsun diliyorum. Durmak yok yola devam. Yorulmak yok yola devam”.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.