Dolar 32,3217
%0.22
Euro 35,1296
%0.02
Altın 2.298,910
%0.94
Bist-100 9,06
%2.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım: Bahçeli'nin açıklamaları ümit verici

Yıldırım: Bahçeli'nin açıklamaları ümit verici

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Bahçeli'nin başkanlık sistemine ilişkin açıklamalarının da ümit verici olduğunu söyledi. Yıldırım, "Bahçeli'nin başkanlık açıklamaları ümit verici" dedi.

  • Ege Postası
  • 25.10.2016 - 16:43

Başbakan Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nde düzenlediği basın toplantısında Çanakkale 1915 Köprüsü ve başkanlık tartışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Çanakkale 1915 Köprüsü hakkında konuşan Başbakan Yıldırım, "Viyadüklerle 5169 metrelik uzunluğu olacak. Hedefimiz 2023 yılına kadar bitirmek. Geçiş ücreti de 15 euro+KDV olacak. Japonlar, Güney Koreliler ilgileniyor. Köprüden geçiş süresi 3 dakika olacak" şeklinde konuştu. 

Çanakkale geçilmez tarihte kaldı artık. Çanakkale her türlü geçilir. Denizden, havada, karadan…

Köprüden geçiş süresi viyadük dahil 3 dakika olacak. One minute, two minute, three minute…

YILDIRIM: BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARI ÜMİT VERİCİ

Sayın Bahçeli’nin açıklaması üzerine bir şey dememiz doğru olmaz. Sayın Bahçeli'nin lafı üzerine laf söylemek olmaz. Ne diyorsa odur.
Sayın Bahçeli baştan beri bunu diyor: “Bu bir krizdir. Bu sorun daha fazla ülke gündeminde kalmamalıdır. Bizim siyaset olarak çözemediğimiz bu sorunu milletin önüne götürüp çözümün yollarını açmalıyız” diyor.
Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Bahçeli'nin başkanlık sistemine ilişkin açıklamalarının da ümit verici olduğunu söyledi. Biz de tam bunu söylüyoruz. O bakımdan olayı böyle anlamak lazım.

"KILIÇDAROĞLU İLE DE GEREKİRSE GÖRÜŞÜRÜZ"
Başbakan Yıldırım, "Kılıçdaroğlu ile de gerekirse görüşürüz" açıklaması yaptı.

Başbakan Yıldırım şunları söyledi: "Bizim görevimiz, millete vadettiğimiz anayasayı hazırlayıp yüce Meclis'e sunmaktır. Ondan sonra görev, yüce Meclisi'ndir. Gerekçeleriyle anlatacağız yaptığımız değişikliğin ne anlama geldiğini, halkımızla paylaşacağız ve Meclis'e teklifimizi getireceğiz. Ondan sonrası Meclis'in bileceği iştir. Sayın Bahçeli'nin bugüne kadar yaptığı açıklamalar ümit vericidir, yapıcı açıklamalardır. Biz bunu, Meclis'te bu teklife kendi şartları dahilinde olumlu katkı yapacakları yönünde anlamaktayız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.