Dolar 32,5896
%0.24
Euro 34,7864
%0.35
Altın 2.422,810
%-0.41
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım'a 'Kalkan' oldu

Yıldırım'a 'Kalkan' oldu

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un İzmir'de Başbakan Binali Yıldırım için kullandığı ifadeleri eleştirerek, "Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım tüm Türkiye'ye olduğu gibi İzmir'e de bugüne kadar vermiş olduğu sözlerini tutmuştur" dedi. AK Partili Vekil, CHP'li Torun'u eleştirdi

  • Ege Postası
  • 30.05.2016 - 09:39

Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım üzerinden algı operasyonu girişimlerini bırakarak kente hizmet noktasında uzlaşı içerisinde çalışmanın gerektiğini vurgulayan Kalkan, "İzmir Milletvekili, Başbakan Sayın Binali Yıldırım İzmir için bir şanstır. Memleket sevdalısı Sayın Başbakanımız, Bakanlığı döneminde yaptığı projelerle vatandaşlarımızın refahı için gece gündüz çalışmıştır. 2011 yılı Genel Seçilerinde kentimize vaad edilen 35 projenin 25'ine başlanmış bunların 7'si tamamlanmıştır. Geri kalan projelerle ilgili çalışmalar sürdürülmekte olup anılan tarihlerde tamamlanacaktır. O yüzden bu söylemler artık hemşehrilerimizi inandıramamaktadır" diye konuştu.

 

CHP'li Torun Seferihisar'dan Başbakan Yıldırım'a yüklendi

Uzlaşı içerisinde İzmir için konuşalım

Yerel Yönetimler ile ortak akıl ve uzlaşı içerisinde İzmir için yapılacak projeler hakkında konuşulmasının kentimize yarar sağlayacağının altını çizen Kalkan, "Binali Yıldırım Bakanlığı döneminde 81 vilayetin her ilçesine,mahallesine dokunan hizmetlere imza atmıştır. Biz AK Parti olarak büyük bir aileyiz Sayın Başbakanımızın İzmir'e olan sevgisi tartışılamaz ve kimsede onun İzmir'e olan hizmet aşkını ölçemez. Sayın Başbakanımızın varlığı bizlere güç veriyor. İzmirimiz Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile şaha kalkacağından kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızı coşkuyla karşılayacağız

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın kente gelişi için duyduğu heyecanı ifade eden Kalkan, "Sayın Cumhurbaşkanımız bizim doğal liderimiz. Her zaman başımızın tacıdır. Kentimize gelmesi bizleri bir kez daha onurlandıracaktır. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırm'da, Başbakanlık görevini aldıktan sonra ilk kez kente gelecek. Teşkilatımızın da bizimde heyecanımız her zamankinden daha fazla. Bu heyecan ve coşkuyu hep birlikte yaşayacağız" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.