Dolar 32,6139
%0.43
Euro 34,7867
%0.16
Altın 2.500,620
%0.65
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeşil sahada dostluk rüzgarı

Yeşil sahada dostluk rüzgarı

İzmir, sıcak bir kucaklaşmaya ev sahipliği yaptı, Tunceli Ovacık Belediye Ulaşspor’u ağırladı. Gerçekleştirilen organizasyonda, konuk  Tunceli takımı, Yaşam Spor takımıyla Foça Gerenköy’de karşı karşıya geldi, maçta dostluk kazandı. Doğudan batıya futbolla köprü kurdular

  • Ege Postası
  • 29.08.2016 - 10:45

EGEPOSTASI – Türkiye’nin doğusuyla batısı, futbol sahasında buluştu. Tunceli Ovacık Belediye Ulaşspor, İzmir Yaşam Spor Kulübü’nün sözün açılışına katıldı, iki takımın dostluk maçında, özlenen tablo sergilendi.

Ovacık Belediye Ulaş spor Kulübü, İzmir Yaşam Spor Kulübü tarafından düzenlenen sezon açılış etkinliğine davet edildi. Yaşam Spor Kulübü Başkanı Alper Gülay, bu organizasyon için Seyrek’in Eski Belediye Başkanı  Nurgül Uçar, İzmir Bakırçay Havzası Balkan Rumeli Göçmen Derneği Başkanı Gürol Türkmentepe ve CHP Foça İlçe Başkan'ı Günal Biçer'den yardım istedi.Göçmen Derneği konuk takımın ulaşım ve konaklama ihtiyaçlarını karşıladı, Uçar ve Günal Biçer de organizasyon için destek sağladı. Tunceli’den gelen Ulaş Spor takımı, iki gün boyunca kentte ağırlandı, dün de Foça Gerenköy’ün sahasında dostluk maçı yaptı. Maç 2-2 sonuçlandı.

Ovacık Belediye Ulaş Spor Kulüp Başkanı Vedat Kekomemetoğulları, İzmir gibi güzide bir kentte Ovacık ilçesini tanıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, organizasyona destek veren Türkmentepe, Uçar ve Biçer’e teşekkür etti, “Biz de İzmir’de bulunan hemşehrilerimizi açılış maçımıza bekleriz” dedi. Yaşam Spor Başkanı Alper Gülay da bu organizasyona katkı sağlayanlara plaket sundu.

İzmir Bakırçay Havzası Balkan Rumeli Göçmen Derneği Başkan'ı Gürol Türkmentepe en doğudan en batıya dostluk, kardeşlik köprüsü kurduklarını belirterek, “Daha önce de operasyonların olduğu dönemde Sur’a erzak yardımı göndermiştik. Şimdi de futbolla dostluk köprüsü kurulmasına katkı sağladık. Kendilerini en güzel şekilde İzmir’de ağırladık. Çok mutluyuz” dedi.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.