Dolar 32,5135
%-0.1
Euro 34,7838
%-0.24
Altın 2.427,060
%-0.13
Bist-100 9.713,00
%0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yer: Bostanlı Pazarı... İmamoğlu'nun mazbatasını aldığı o an!

Yer: Bostanlı Pazarı... İmamoğlu'nun mazbatasını aldığı o an!

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, AK Parti'nin itirazları nedeniyle mazbatasını ancak 17 gün sonra aldı. İmamoğlu'nun mazbatasını aldığı o anlarda İzmir'in Karşıyaka ilçesinde kurulan Bostanlı Pazarında kaydedilen görüntüler ilgiyle izlendi. Yer: Bostanlı Pazarı

  • Ege Postası
  • 18.04.2019 - 10:13

EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, AK Parti'nin itirazları nedeniyle mazbatasını ancak 17 gün sonra alabildi. İmamoğlu dün Çağlayan Adliyesi'ne giderek mazbatasını alırken, tüm Türkiye merakla o anları izledi.

Ancak sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü dikkat çekti. İmamoğlu'nun mazbatasını aldığı o anlarda İzmir'in Karşıyaka ilçesinde kurulan Bostanlı Pazarında kaydedilen görüntüler ilgiyle izlendi.

İmamoğlu'nun mazbatasını aldığı anda satıcısıyla, müşterisiyle onlarca kişi alkışlar ve ıslıklarla sevince ortak oldu. Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan CHP İzmir eski Milletvekili Mustafa Balbay, "İzmir Karşıyaka Bostanlı pazarında İmamoğlu’nun mazbatayı aldığı anlar. Sadece 16 milyon İstanbullu değil, tüm Türkiye demokrasinin işlemesinin sevincini yaşıyor.  Bugün Türkiye’nin nabzı İmamoğlu ile atıyor" notuyla paylaştı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.