Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeni nesil ürün satış sistemi: tanzim teşhir

Yeni nesil ürün satış sistemi: tanzim teşhir

Son zamanlarda birçok işletme ürün tanıtımı yapmak ya da satış rakamlarını arttırmak amacı ile satış noktaları oluşturuyor. Ancak; ürün ile karşı karşıya kalındığında müşterinin talep isteklerini arttırmanın bazı özel yöntemleri bulunmaktadır.

  • Ege Postası
  • 06.02.2020 - 14:10

 

Bunlar arasında yer alan tanzim teşhir, satışların arttırdığı gibi yerel pazarda ürünlerin tanınır olmasına katkı sağlamakta. Ürünlerin müşteriler tarafından benimsenmesini sağlayan tanzim teşhir, yavaş yavaş tüketicilerin hayatına girmeye başlamıştır.

Tanzim teşhirin de elbette bazı odak noktaları bulunuyor. En temelinden bu işi anlatacak olursak; bir malın satılması, satılabilmesi için öncelikle o ürünün satış noktasında, rafta bulunması gerekiyor. Ürünün konumlandırılacağı yer müşteri tarafından kolay görülebilir bir yer olmalı. Müşteri, ürünü ilk gördüğünde tercih edebilir olmalı. Daha çok süpermarket, hipermarket, market ve mağaza gibi yerlerde olan tanzim teşhir son tüketiciye ulaşabilmenin iyi bir yoludur. Satış arttırmak, müşteriler ile doğrudan iletişime geçmek, dikkat çekici aktivitelerin tamamı bu alanın konuları arasında yer almaktadır.

Tanzim Teşhir Ne Amaçla Kullanılmaktadır'

Müşterilerde anlık satın alma güdüsü meydana getiren bu olay tamamen müşterilerin alışveriş yaptığı yerlere kurulmaktadır. Müşterinin dikkatini çekmek, müşteriye ürünü yönlendirmek, ürünün istenilen sayıda satılmasını sağlamak amacı ile kullanılan tanzim teşhirin satın alımlar üzerinde büyük bir etkiye sahip olduğu görülmektedir. Bir ürünün doğru zamanda doğru yerde hedef kitleye uygun olarak sunulması olarak gösterilen bu sistem, doğru kişilerce yönetildiğinde amaca yönelik etki meydana getirmektedir.

Bu sistem tüketicilerin satın alma isteklerinde büyük bir artış meydana getirir.

Aynı sektör içerisinde yer alan rakiplerde bu sistemi kullananlar bir adım daha öne çıkmaktadır.

Marka imajı oluşturabilmek, kurumsal kimlik ve sürdürülebilirliğe büyük oranda katkı sağlamaktadır.

Tanzim teşhir stokların sürekli kontrol altında olmasını sağlayarak dönüşlerin takip edilmesini sağlar.

Potansiyel hedef kitleye doğrudan ulaşarak ürünlerin satılmasına öncülük eden bu sistem, alışveriş başarısı oluşturmada büyük bir paya sahiptir.

Metrekareye düşen brüt ve net karı arttıran bu sistem, hedeflenen cironun çok ama çok üste çıkmasını sağlamaktadır.

Yukarıda yazdıklarımızdan yararlanmak, satışlarını az da olsa arttırmak isteyen kişiler Pro Tanıtım tarafından profesyonel bir şekilde yürütülen tanzim teşhir hizmetinden yararlanabilirler. Destek ve detaylı bilgi almak için www.protanitim.com/tanzim-teshir adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.