Dolar 32,3294
%0.15
Euro 35,1788
%-0.01
Altın 2.247,010
%0.16
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeni Asır Gazetesi 125 yaşında

Yeni Asır Gazetesi 125 yaşında

Türk basın tarihinin köklü yayını Yeni Asır Gazetesi 125’inci yaşını dün akşam (3 Aralık 2019, Salı) gerçekleştirilen gala yemeği ve EGE Yatırım, İhracat, İnovasyon ve Teknoloji (EGE YİİT) Ödül Töreni’yle kutladı. Yeni Asır Gazetesi’nin 125’inci yaşı nedeniyle düzenlenen galayemeğine İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile birlikte İzmir iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

  • Ege Postası
  • 05.12.2019 - 13:09

Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ercan Demir’in açılış konuşmasıyla başlayan gecede, akşam yemeği ve klasik müzik dinletisinin ardından EGE YİİT ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül töreninin ardından Yeni Asır Gazetesi’nin 125. yıl pastası kesildi. Yeni Asır Gazetesi 125. Yıl Gala Yemeği ve EGE YİİT Ödül Töreni canlı müzik performansı ile son buldu. 

Yatırımlarıyla Ege Bölgesi’ne yön verenler

Ege YİİT ödül törenindeotomotiv sektöründeki yatırımları ile BMC Otomotiv, uluslararası deniz taşımacılığı ve lojistik sektöründeki yatırımları ile ArkasHolding,inşaat sektöründeki yatırımları nedeniyleİzka İnşaat, Avcılar İnşaat ve Yavuzlar İnşaat alırken, İzmir'e değer katan proje ödülünün sahibi iseTeknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı oldu. Törendeotomotiv yan sanayi sektöründe kaliteli hizmetleri nedeniyle Ekipsan, metal sanayi sektöründe kaliteli ve yenilikçi hizmetleriyle Simya Metal,sağlık sektöründeki yatırımları ile öne çıkan Can Hastanesi veMedical Park İzmir Hastanesi ödüle layık görüldü. Gecede eğitim sektöründe başarılarıyla öne çıkan Bornova Koleji ve hızlı tüketim sektöründeki yatırımları ile öne çıkan Pasaport Pizza birer ödül aldı. 

Ege’nin ihracatçıları ödüllendirildi

İzmir Demir Çelik, İnci Holding, Menderes Tekstil, Esbaş OSB ve Star Yağcılar Otomotiv Ekipmanları Ege Bölgesi’nden gerçekleştirdikleri ihracat nedeniyle ödül almaya hak kazandı. Met İleri Teknoloji ise endüstriyel otomasyon sektöründeki teknolojik yatırımları ile geceden ödülle ayrıldı. 

Törende ayrıca İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener adına Selami Özpoyraz, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, Ege İhracatçılar Birliği Başkanı JakEskinazi adına Hayrettin Uçak, EGİAD Başkanı Mustafa Aslan, TARKEM Başkanı Uğur Yüce, İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işın Su Kestelli adına Ercan Korkmaz, MÜSİAD Başkanı Bilal Saygılı, Esnaf Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve Deniz Ticaret Odası Başkanı Yusuf Öztürk İzmir sanayisini ve ticaretine katkıları nedeniyle İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın elinden ödüllerini aldı. 

Gecede Ege Bölgesi’nin sanayi ve ticaretine yaptığı katkılar nedeniyleLucienArkas’ın adına Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı DianeArcasGöçmez’e onur ödülü verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.