Dolar 32,3591
%0.13
Euro 35,0198
%-0.13
Altın 2.325,670
%0.23
Bist-100 9,13
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yen de gel Göztepe

Yen de gel Göztepe

Süper Lig'de ilk 5 haftada 10 puan toplayan Göztepe, yarın Demir Grup Sivasspor'a konuk olacak. Geçen sezon doğrudan Süper Lig'e yükselen Demir Grup Sivasspor ile play-off finalinde Süper Lig vizesi alan Göztepe, yarın saat 14.00'te Yeni 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak.

  • Ege Postası
  • 23.09.2017 - 13:59

Süper Lig'de geride kalan 5 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 10 puan toplamayı başaran Göztepe, yarın Demir Grup Sivasspor deplasmanına çıkacak. Yeni 4 Eylül Stadı'nda Halis Özkahya'nın düdük çalacağı karşılaşma saat 14.00'te başlayacak. Mücadele BeINSports 1 kanalından yayınlanacak. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları süren stoper Emrecan ile golcü Ömer Şişmanoğlu görev yapamayacak. Statta kuzey kale arkasında yer alacak Göztepeli taraftarlar 20 TL karşılığında maçı izleyebilecek. 

Teknik Direktör Tamer Tuna, Sivasspor karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. Ligde daha iddialı konuma gelmek istediklerini anlatan genç teknik adam, "Her maç üzerine koyarak gitmemiz gerekiyor. Sivasspor'u yenersek daha iyi bir konuma geleceğimizin farkındayız. Milli maç arasına kadar Sivasspor ve Başakşehir takımları ile karşılaşacağız. Bu 2 haftalık süreçten iyi bir şekilde ayrılıp milli maç arasına moralli bir şekilde girmek istiyoruz" diye konuştu. Geçen sezon 1. Lig'de karşılaşan iki takımın maçlarında Sivasspor, Göztepe'yi evinde 3-0, İzmir'de de 1-0 yenmişti. 

GÖZTEPE

Beto - Sabri, Kadu, Peybernes, Traore, Tayfur, Selçuk, Castro, Scarione, Jahovic, Ghilas 

Orhan Daut'u kaybettik

Göztepe, yarın deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı öncesi acı haber aldı. Kulüpte 1976-1977 yılları arasında başkanlık görevi yapan, 2006'da kulübün kayyuma düşmesinin ardından büyük özveriyle çalışan 83 yaşındaki Orhan Daut hayatını kaybetti. Kırkağaç Belediye Başkanlığı, 14. dönem milletvekilliği ve Tariş Genel Müdürlüğü görevlerini de yapan Daut'un demans hastası olduğu öğrenildi. Daut'un cenazesi yarın Alsancak Hocazade Camii'nden öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Orhan Daut, 3 kız babasıydı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.