Dolar 32,4971
%0.15
Euro 34,7634
%0.12
Altın 2.488,560
%1.07
Bist-100 9.539,00
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yaz kampında geleceğin mucitleri var

Yaz kampında geleceğin mucitleri var

Bornova Belediyesi’nin her yıl düzenlediği “Yaz Bilim Kampı”başladı. İlkokul 4’üncü sınıf ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı Yaz Bilim Kampı’nda astronomi, fizik, kimya, biyoloji, fosil bilim ve robot bilim alanlarında uygulamalı atölye çalışmaları yapılıyor. Yaz kampında geleceğin mucitleri var

  • Ege Postası
  • 26.07.2017 - 10:28

Bornova Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Yaz Bilim Kampı, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi etkinlikleri kapsamında başladı. Yaz Bilim Kampı kapsamında astronomi, fizik, kimya, biyoloji, fosil bilim ve robot bilim alanlarında uygulamalı atölye çalışmaları yapan çocuklar yaz aylarını bilimle değerlendiriyor.

Her bir bilim alanında eğitim gören katılımcı öğrenciler, doğa bilimleri ve doğa hakkında yeni bilgiler ediniyor. 4 günlük kampa katılan öğrenciler, her gün 13.00-17.00 saatleri arasında Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’ndeki laboratuvarlarda eğitim alıyor. Öğrenciler eğitimlerin sonunda katılım belgesi verilecek.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova’nın eğitim kenti olduğuna dikkat çekerek, “Çocuklarımızın yaz tatillerini bilimle içiçe, yeni bilgiler edinerek geçirmelerini sağlamak için yaz bilim kampı düzenliyoruz.  Çocuklarımız laboratuvarda deneyler yaparak farklı bilim dallarında bilgi sahibi olurken yaz tatillerini de daha verimli geçiriyorlar. Çocuklarımızın Dost Bilim Evi’mizin olanaklarından daha fazla yararlanması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.