Dolar 32,5715
%0.3
Euro 34,7492
%0.05
Altın 2.493,560
%0.37
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yaşar Holding'den flaş şirketleşme açıklaması

Yaşar Holding'den flaş şirketleşme açıklaması

Karşıyaka Kulübü Basketbol Takımı'nın sponsoru Yaşar Holding, şirketleşme kararı alınması halinde 20 yıldır markalarını paylaştıkları basketbol şubesine daha önce de olduğu gibi talip olduklarını bildirdi.

  • Ege Postası
  • 18.01.2018 - 16:21

Karşıyaka'ya yıllardır mali destek veren, son 20 sezondur da Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ndeki Pınar Karşıyaka'ya isim sponsorluğu yapan Yaşar Holding, kulüpte son dönemde yaşanan şirketleşme gelişmeleri üzerine açıklama yaptı. Daha önce basketbol şubesinin yönetimini şirketleştirerek devralması fikri gündeme gelen holding, Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın kulübün tamamına talip olması üzerine, şirketleşme kararı alınırsa basketbola ilgilerinin olduğunu duyurdu. Son gelişmeler üzerine Yaşar Holding olarak bir açıklama yapma ihtiyacı hissettiklerini belirten holding yönetimi, kulübün geleceğini Karşıyakalıların tayin edeceğini belirtti.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Bu büyük camianın bilmesini isteriz ki Karşıyaka'nın geleceğini Karşıyakalılar belirleyecektir. Yaşar Holding'in kurucusu Sayın Selçuk Yaşar'ın Karşıyaka sevgisi gönüllülük esasına dayanır. Bu bitmeyen sevgi karşılıksızdır, arkasında bir vizyon ve büyük bir mirası anlatır. 60 yıldır derneğe, son 20 yıldır da basketbola olan desteğimiz dün olduğu gibi bugün de devam etmektedir. Nitekim futbol şubesinden kaynaklı borçlardan dolayı sıkıntıya giren basketbol şubemize, sözleşmelerde belirlenmiş bütçenin üstüne çıkarak yasaklar kaldırılmış, transferin önü açılmış, takımımız yeniden ayağa kalkmıştır. Son 20 yılda gururumuz olan basket takımımız, inanıyoruz ki bundan sonra da başarıyla yoluna devam edecektir.

İsteğimiz, dileğimiz, beklentimiz, hayalimiz 1912 ruhunun yaşaması ve devam etmesidir. Selçuk Yaşar'ın bize öğrettiği, anlattığı budur. Yaşar Ailesi olarak Selçuk Yaşar'ın bitmeyen sevdasının bir parçasıyız. Karşıyaka'ya bakışımız gönülden vermek üzerine kuruludur. Bu nedenle bugüne kadar Karşıyaka Spor Kulübü için aktardığımız kaynağın ne çetelesi tutulmuş, ne hesabı yapılmıştır. Ancak şirketleşme kararı alınırsa 20 yıldır markamızı paylaştığımız, destekçisi  bulunduğumuz basketbol şubesine daha önce de belirttiğimiz gibi ilgimiz doğal olarak mevcuttur. Kurucumuz Selçuk Yaşar'ın, Yaşar Ailesi'nin, Yaşar Topluluğu şirketlerinin ve mensuplarının Karşıyaka sevgisi tarifsiz, sonsuzdur."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.