Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yarış yaptıkları belirtilen modifiyeli araçlar polis uygulamasına takıldı (Özel)

Yarış yaptıkları belirtilen modifiyeli araçlar polis uygulamasına takıldı (Özel)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, tehlikeli araç kullanan ve trafiği tehlikeye sokan sürücülere yönelik uygulama yaptı. Otomobillerin yarış yaptıkları iddia edilen yolda 5 noktada uygulama yapan trafik...

  • Ege Postası
  • 15.09.2013 - 06:26
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, tehlikeli araç kullanan ve trafiği tehlikeye sokan sürücülere yönelik uygulama yaptı. Otomobillerin yarış yaptıkları iddia edilen yolda 5 noktada uygulama yapan trafik ekipleri, çoğu modifiyeli yaklaşık 75 aracı bağladı, 113 tanesine de ceza kesti.

Kadıköy - Bostancı sahil yolunda modifiyeli araçların Cuma ve Cumartesi geceleri yarış yaptıkları ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Durumdan rahatsız olan ve hayati tehlikeleri olduğunu belirten vatandaşların şikayeti üzerine trafik şube ekipleri, Kızıltoprak - Suadiye arasında 5 ayrı uygulama noktası kurdu.

Durumdan habersiz olan ve yarış için geldiği öğrenilen çok sayıda modifiyeli araç sürücüsü uygulamaya takıldı. Bazı araçlar bağlanırken, bazı sürücülere de ceza kesildi. Sahil yoluna toplanan birçok kişinin ellerinde çekirdeklerle uygulamayı izlemesi ilginç görüntüler oluşturdu.

Suadiye Otoparkı'na çekilen birçok modifiyeli araç sahibi duruma isyan etti. Aracına 350 lira ceza kesilen bir sürücü, "Ben zaten öğrenciyim yarış yapmak için gelmedim. Aracımdaki birkaç aksekuar için ceza kesildi. Oturup ağladım" dedi. Yarış yapan araç sürücüleri kendilerine bir alan belirlenmesini isteyerek, "İstanbul Park var ancak girişi 100 lira. Çok pahalı olduğu için giremiyoruz. Bize daha uygun bir alan verseler kimse sıkıntı çekmez" şeklinde konuştu.

Gece boyu uygulamalara devam eden polis ekipleri, bağladıkları araçları otoparka çekti. Suadiye Otoparkı'na çekiciler yardımıyla birçok modifiyeli araç getirildi. Yarışlar yapıldığı iddia edilen Kadıköy - Bostancı sahil yolunda ise geçtiğimiz zamanlarda çok sayıda trafik kazası meydana gelmişti. Polis ekipleri yaptıkları uygulamanın rutin şekilde devam edeceğini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.