Dolar 32,4786
%-0.19
Euro 34,9606
%0.38
Altın 2.436,080
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yanlış tuşa bastı, Twitter birbirine girdi

Yanlış tuşa bastı, Twitter birbirine girdi

Melih Gökçek sosyal medya hesabını aktif kullanan siyasilerden biri.. Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek, yapmak istediği paylaşımı yanlış yere gönderince sosyal medyada bu yaptığı olay oldu. İşte Melih Gökçek'in gönderdiği yanlış mesaj ve ardından gelen açıklaması

  • Ege Postası
  • 16.03.2017 - 08:58

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter adresinden Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'la ilgili bir paylaşım yaptı, paylaşımı da saniyeler sonra sildi. Ancak Gökçek'in paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu.

Gökçek, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile ilgili bir haberi paylaştı. Gökçek'in paylaştığı haberde "Recep Tayyip Erdoğan’ın baş danışmanı İbrahim Kalın, CIA raportörü çıktı" iddiası ileri sürülüyor.

Melih Gökçek ise paylaşımın sosyal medyada çok konuşulmasının ardından Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Twit alemi. Fetocu alçakların İbrahim Kalın kardeşimle ilgili daha önce yaptıkları haberi tekrar gündeme getirmek istediklerini gördüm. İbrahim'e bu linki direkt mesaj atmaya çalışırken sehven yanlış tuşa basmışım mesaj genele düştü... Kimse bundan bir ekmek çıkartmaya kalkmasın... İbrahim Kalın kardeşimle de konuştum. Fetocuların ilk defa Taraf gazetesinde dile getirdikleri bu yalan ve alçak haberin hiçbir kıymeti yoktur. Fetocular attığınız bu iftiraların içinde kendiniz boğulacaksınız..."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.