Dolar 32,3157
%0.2
Euro 35,1213
%0
Altın 2.292,730
%0.67
Bist-100 9,06
%2.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yangın savaşçılarına tatlı sürpriz

Yangın savaşçılarına tatlı sürpriz

25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında İzmir'de gerçekleşecek Dünya İtfaiye Şampiyonası’na hazırlanan İzmirli İtfaiyeciler, sıkı antrenman programı arasında tatlı bir sürprizle karşılaştı. 5 aydır soluk soluğa çalışan ekibi ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gökçe, onlara baklava ikram edip, "Yarışmanın sonu da böyle tatlı bitsin” dedi. Soluk soluğa şampiyonaya hazırlanıyorlar

  • Ege Postası
  • 21.09.2017 - 09:16

Önümüzdeki hafta başında İzmir’de başlayacak Dünya İtfaiye Şampiyonası’na hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Takımı, Toros Eğitim Merkezi’ndeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaklaşık 5 ay önce başlattıkları antrenmanlarına yoğun sıcaklarda bile ara vermeyen milli itfaiyeciler, zorlu etaplardan oluşan parkurlardaki üstün performanslarıyla görenlere parmak ısırtıyor.

25 Eylül-1 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek şampiyonadaki iddiasını açıkça ortaya koyan İzmir ekibi, nefes kesen tempo içinde karşılaştıkları "tatlı" bir sürprizle daha da motive oldu.  Antrenmanı izlemeye gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe ile Genel Sekreter Yardımcısı Yıldız Devran'ın ikram ettiği baklavaları afiyetle yiyen sporcu itfaiyeciler, Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi ve İzmir'i en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Genel Sekreter Gökçe ise, “Sizlerden çok umutluyuz; güzel sonuçlar bekliyoruz. Tatlı yiyelim, yarışmanın sonu da tatlı bitsin” diye konuştu.

İtfaiye Daire Başkanı Serdar Yücel, şampiyonaya 10 erkek ve 10 kadın sporcu olmak üzere 20 kişilik bir ekiple katılacaklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.