Dolar 32,3748
%0.18
Euro 35,0046
%-0.17
Altın 2.324,910
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yamanlar'da meydana sahne kuruldu

Yamanlar'da meydana sahne kuruldu

Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA) tarafından yaz başından bu yana kentin dört bir yanındaki açık alanlarda düzenlenen konserler serisine dün akşam Yamanlar Köyü ev sahipliği yaptı. Yamanlar’da bir ilk olan klasik müzik konseri, köy halkına unutulmaz bir akşam yaşattı.  Yamanlar'da unutulmaz gece

  • Ege Postası
  • 21.08.2019 - 10:58

Kent A.Ş. - KODA Yaz Konserleri kapsamında düzenlenen konser, köy meydanında kurulan sahnede gerçekleştirildi. Orkestra; Mozart, Bach, Piazzolla, Bregoviç, Kaptanzade Ali Rıza Bey ve Erol Sayan gibi bestecilerin eserlerinden oluşan zengin bir repertuvarla dinleyenlere müzik şöleni sundu. KODA, konserin sonunda İzmir Operası Solisti ve KODA Sanat Danışmanı Teyfik Rodos’a da eşlik eti. Sanatçı, sevilen Türkçe eserleri alanı dolduranlar ile birlikte söyledi. 

HERKES İÇİN HER YERDE SANAT 

Konseri eşi Öznur Tugay ile birlikte dinleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Sanatçılarımızı bu güzel konser için kutluyor, Yamanlar halkına da gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte unutulmaz bir akşam yaşadık. Çok sesli müziği kentimizin her köşesine taşımaya, ‘Herkes için her yerde sanat’ anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

İLK KONSER HEYECANI 

Büyük çoğunluğu ilk kez klasik müzik konserine katılan vatandaşlar, KODA’ya ve Başkan Cemil Tugay’a teşekkürlerini iletti. Başkan Tugay ve Yamanlar sakinleri, 25 Ağustos’ta gerçekleşecek Yamanlar Köy Şenliği için de hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, tüm İzmirlileri şenliğe davet ettiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.