Dolar 32,3199
%0.21
Euro 35,0680
%-0.15
Altın 2.309,690
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yaka Gençlik Tiyatrosu gülmekten kırdı geçirdi

Yaka Gençlik Tiyatrosu gülmekten kırdı geçirdi

Güzelbahçe Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Yaka Mahallesi gençlerinin oluşturduğu Yaka Gençlik Tiyatrosu’nun sahnelediği tek perdelik komedi “Hayret Bi’Şey” adlı oyun Güzelbahçelilere keyifli bir gece yaşattı.

  • Ege Postası
  • 07.08.2019 - 09:45

Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Salonu’nda sahnelenen “Hayret Bi’Şey”  isimli oyunu Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda tiyatrosever izledi.

Yönetmenliğini Aykut Türkelli’nin yaptığı ve Nazlı Turanlıoğlu, Sarp Göktuğ Kaya, Oğulcan Karaman,Sezen Eskin, Tugay Merttürk, Sıla Yılmaz, Doğay Karaman, Gülşah Toğan ve Devrim Seyrek’in rol aldığı tek perdelik oyunu izleyenler kahkaha tufanına kapıldı. Salonu dolduran yüzlerce tiyatroseveri güldüren gençler büyük alkış aldı.

Oyunun sonunda Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Yaka Mahallesi kendi içindeki dinamikleriyle görüyorsunuz ki yeni oyunlar çıkartıyor. Ben de Yaka Mahalleli olarak çok gururlandım. Hepinizi kutluyorum, başarılarınızın daim olmasını temenni ediyorum. Biz belediye olarak sanata ve sanatçıya olan desteğimiz her zaman devam edecek. Güzelbahçe her zaman sanatın ve sanatçının dostu bir kent olacak” dedi ve tüm oyuncuları kutladı, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.