Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Web Hosting nedir'

Web Hosting nedir'

Web hosting; web sitenizde yer alan dosyaların depolanabilmesi adına web sunucusu üzerinde yer ayıran sistemlerdir. Yani web sitenizde yer alan görsel, kod ve diğer dosyaların çevrimiçi kullanılabilmesi adına uygun hale getirmektedir. En kısa tanımıyla da web sitenizi internet ortamında barındırmak adına gerekli olan alanı kiralama ya da satın alma durumudur.

  • Ege Postası
  • 29.06.2020 - 15:54

Satın aldığınız web hosting ile birlikte tüm dosya içeriğinizin çevrimiçi barındırılması adına temin ettiğiniz sunucu alanına yerleştirebilirsiniz. Bireysel web sitesine sahip olanlar ya da kurumsal firmalar ait web siteleri internet üzerinden ulaşılabilir olabilmek adına web hosting paketleri arasından bir seçim yapmalı ve ihtiyacını giderecek bir sunucuyu satın almalıdır.

Web Hosting Nasıl Çalışır'

Bir web sitesine sahip olma konusunda adım atmak istediğiniz an sizlere web sitenizi ulaşılabilir kılması adına bir hosting firmasından hizmet almanız gerekiyor. Host sağlayan firmaya tüm dosyalarınızı, içeriklerinizi ve veri tabanlarınızı sizin için depolamaktadır.  Bir internet kullanıcısı web sitenizin adını istediği an dünyanın istediği yerinden internet tarayıcılarına yazsa host sağlayıcı firma ziyaretçinin web sitenize erişim sağlamasına olanak tanır.

Bir hosting paketi satın almak istediğinizde öncelikle ihtiyaçlarınızı karşılaması konusunda dikkatli olmalısınız.  Sunucunuzun kirasını ödediğiniz her an web siteni ulaşılabilir olmaktadır.  Bir sunucu paketi satın aldığınızda ihtiyaçlarınızı karşılamayabilir. Bu yüzden LimonHost satın aldığınız paketi 15 gün içinde koşulsuz iade etme konusunda sizlere garanti verir. İnternet projelerinizin başında satın aldığınız bir web sunucu ihtiyacınızı karşılamaz hale geldiğinde bir üst pakete geçerek  web sitenizin alt yapısını karşılayabilirsiniz.

Bir web sitesini yönetmek ve optimizasyonunu SEO’ya uygun yapabilmek için programlama bilgisine ihtiyacınız yok. LİmonHost’ta web sitenizi her bakımdan kusursuz bir şekilde yönetebileceğiniz kolay kullanılabilir, gelişmiş yönetim paneline sahip olabilirsiniz. Sunucunuza kendiniz tüm dosyalarınızı yükleyebilir ve Wordpress ya da farklı bir içerik yönetim sisteminin kurulumunu yapabilirsiniz. Ayrıca veri tabanınıza erişebilir. Bunun yanında sitenizi kolayca yedekleyebilirsiniz.

Hosting firmalarının müşterileri için sağladığı CPanel  güçlü bir araçtır. Bazı teknik detaylar kullanıcılar zorlayabilir. Bu durumda LimonHost’un en önemli farkı 7 gün 24 saat müşterilerinin destek alacağı bir ekibe sahip olmasıdır.  Sizler de otomatik kurulum ve yüksek performans sağlayan bir web sunucusu ile web sitenizi kolayca yönetebilirsiniz.

LimonHost Web Hosting Hizmeti Avantajları Nelerdir'

Web hosting hizmetinden yararlanarak bir sunucu üzerinde web siteniz için yer edinebilir. Bunun için çalışabileceğiniz çok sayıda firma var.  Ancak kurumsal firmalarla çalışmak her zaman web sitenizin yönetimi açısından size birçok avantaj sağlayacaktır. LimonHost sizlere şu konularda avantaj sağlayacaktır;

'        Satın aldığınız tüm paketler için web sitenize otomatik kurulum gerçekleştirebilirsiniz. Wordpress ve Joomla başta olmak üzere en popüler içerik yönetim sistemlerini ücretsiz bir şekilde kurabilirsiniz. Kurulum işlemi hızlı ve basittir.

'        Ücretsiz yedekleme hizmetinden yararlanabilirsiniz. Web sitenizdeki tüm dosyalar backup hizmeti ile güvenli bir ortamda sağlanır.  Son yaptığınız yedeklemeler de istediğiniz an ulaşabileceğiniz şekilde korunur.

'        Farklı bir firma üzerinden web hostingi satın aldıysanız LimonHost’a ücretsiz olarak taşıyabilirsiniz.  Web sitenizde bir hizmet kesintisi olmadan taşıma hizmeti gerçekleştirilir.

'        Kurumsal, Extra Hosting ya da Yıllık Ekonomik paketlerden birini satın aldığınıza ücretsiz bir domain de alabilirsiniz.

'        Web sitenizde kullanıcı güvenliği için özel sertifika kullanılmalıdır. Belirlenen şartlar içinde satın aldığınız her paket için sizlere ücretsiz SSL sertifikası sağlanır. Böylece web siteniz güvenli bir platform haline gelir.

'        All Flash SSD sayesinde yüksek performans alabileceğiniz paketleri satın alabilirsiniz.

'        Satın aldığınız paket ihtiyaçlarınızı karşılamadığında 15 gün içinde iade etme şansınız vardır.

'        Tüm sunucular Cloud teknolojisiyle yedeklenmiştir. Böylece web siteniz dünyanın her yerinden her an erişime açıktır.

'        Bir sorun yaşadığınızda profesyonel ekiplerden istediğiniz her an destek alabilir ve etkili çözümlerle sorunlarınızın ortadan kalkmasını sağlayabilirsiniz.

Satın aldığınız web hosting paketi ile sizlere yanında birçok ek hizmet verilir. Web sitenizin trafik durumu,  web sitesi sayınız, web sitenizdeki dosya boyutları gibi birçok değişken sizin hosting ihtiyaçlarınızı belirler. LimonHost’ta ihtiyacınız olan paketi hemen satın alabilir ve ihtiyacınızı artık karşılamadığında üst pakete sorun yaşamadan kolayca geçebilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.