Dolar 32,3368
%0.18
Euro 35,1987
%0.05
Altın 2.245,700
%0.1
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vücut şampiyonu kavgada öldürüldü

Vücut şampiyonu kavgada öldürüldü

MANİSA'nın Yunusemre İlçesi'nde 7 kişi arasında çıkan kavgada Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonu 32 yaşındaki Vasfi Efe, göğsünden bıçaklanarak hayatını kaybetti. 

  • Ege Postası
  • 08.08.2016 - 08:44

Olay, bugün saat 18.00 sıralarında Mesir Mahallesi 5123 Sokak da meydana geldi. Aralarında husumet bulunan A. E., İ. E., F. Ç., E. E., V. E., Ç. E. ve S.E. sokakta karşılaşarak kavga etmeye başladı. Bıçakların kullanıldığı kavgada Ç.E., S.E. ve Vasfi Efe aldıkları bıçak darbesiyle yaralandı. Kavgayı gören çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılardan Ç.E.'yi Merkezefendi Devlet Hastanesi'ne, S.E. ile Vasfi Efe'yi ise Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Göğsünden yaralanan Efe yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Ç.E. ve S.E.'nin tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Efe'nin cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Manisa'da çıkan bir kavgada bıçaklanarak öldürülen Vücut Geliştirme Milli Takım sporcusu 31 yaşındaki Vasfi Efe, bugün toprağa verildi. 

Şehzadeler İlçesi'nde iki aile arasında dün saat 20.00'de çıkan kavgada bıçaklanarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren iki çocuk babası Vasfi Efe'nin bugün kente cenaze namazı kılındı.

Kırtık Mezarlığı'nın girişindeki Yusuf Sedat Altındaş Camii'nde kılınan cenaze namazına CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP İl Başkanı Halil Tokul, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman ile Efe'nin yakınları katıldı. Vücut Geliştirme Milli Takım sporcusu Vasfi Efe'nin annesi Şefika Efe, babası Ekrem Efe ve eşi Emine Efe cenazede gözyaşlarına hakim olamadı. Öğlende kılınan cenaze namazının ardından Vasfi Efe, Kırtık Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi. 

Vasfi Efe'nin son olarak 2-6 Mayıs 2016 tarihleri arasında İspanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsilen katıldığı ve dördüncü olduğu öğrenildi. Vasfi Efe'yi bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen İ.E. ile beraberinde kavgaya karışan A.E. ve F.Ç.'nin emniyetteki sorgularını sürdüğü öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.