Dolar 32,5497
%0.19
Euro 34,9355
%-0.1
Altın 2.442,300
%0.25
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vefalı arkadaşlara onur belgesi

Vefalı arkadaşlara onur belgesi

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde tekerlekli sandalyesi ile okuluna götürülen, doğuştan çift omirilikli Ödemiş Anadolu Lisesi öğrencisi Ömür Aldemir'in (15) 4 okul arkadaşına yardımseverlikleri nedeniyle onur belgesi verildi.

  • Ege Postası
  • 17.12.2015 - 16:59
Kırıkkale'den gelerek Ödemiş'e yerleşen, doğuştan çift omurilikli Ömür Aldemir (15) arkadaşlarının yardımıyla Ödemiş Anadolu Lisesi 11'inci sınıfta öğrenimine devam ediyor. Ömür'ün 4 arkadaşı her gün nöbetleşe arkadaşlarını evinden alıp okula getiriyor. Ödemiş Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ayşenur Gerek, Ceren Çabaser, Hikmet Gezer ve Cansu Duvarcı'nın vefalı tavrı okul idaresi tarafından fark edildi ve öğrenciler onur belgesi ile ödüllendirildi.

Ömür'ün sınıfına çıkabilmesi için Ödemiş'te ilk kez Anadolu Lisesi'ne bir asansör yapıldığını hatırlatan Okul Müdürü Erdal Görken, "Ömür'ün evden okula gelmesi ya da okulundan eve gitmesine yardımcı olan arkadaşları var. Yağmurlu ve soğuk günlerde bile arkadaşlarını yalnız bırakmayan bu öğrencilerimize onur belgesi takdim ettik. Örnek davranışlarından dolayı onları kutluyorum" dedi. 

Arkadaşlarına yardımları için teşekkür eden Ömür Aldemir ise "Arkadaşlarım okula gelip gitmemde yada teneffüslere çıkmamda her zaman yardımcı oluyorlar. Günümün büyük bir bölümünü onlarla geçiriyorum. Hepsine teşekkür ederim" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.