Dolar 32,6007
%0.39
Euro 34,8025
%0.2
Altın 2.490,160
%0.23
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ve eğlence başladı…

Ve eğlence başladı…

Uzundere Rekreasyon Alanı içerisinde bulunan yüzme havuzlarını “Aqua Yaşam” adıyla açan Karabağlar Belediyesi’nin bu hizmeti daha ilk günden büyük ilgi gördü. Tesisler bayramda da açık olacak.

  • Ege Postası
  • 19.08.2018 - 09:48

Karabağlar Belediyesi şirketi Kar-Tur(Karabağlar Spor ve İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.) tarafından işletilen tesiste çocuk havuzu, eğlence havuzları, su kaydırakları ve kafeteryalar bulunuyor.

Bölgenin refah düzeyini geliştirecek

230 dönüm alan üzerine kurulu Uzundere Rekreasyon Alanı içerisine amfi tiyatrolar,  göletler, tematik park alanları, masal ve çizgi roman kahraman figürlü kaydıraklar, heykeller ve oyun grupları yapan Karabağlar Belediyesi şimdi de alana, yüzme havuzlarını ekleyerek bölgenin refah düzeyini geliştirmeyi hedefliyor.

İlk günden büyük ilgi gördü

Daha açılalı ilk gün olmasına rağmen büyük ilgi gören tesislere gelen vatandaşlar yüzme havuzlarını çok beğendiklerini ifade ederek bu tesiste emeği olan herkese teşekkür ettiler.  

Bayramda da açık

Giriş ücretinin hafta içi ve hafta sonu 30 TL olduğu “Aqua Yaşam” yüzme havuzları bayram boyunca da açık kalacak. Karabağlar Belediyesi’nin diğer tesisleri olan Uğur Mumcu Sosyal Tesisler bar ve kafeteryası ile Karafatma Parkı’nın kafe bölümü de yine bayram boyunca hizmet verecek. Uğur Mumcu Sosyal Tesisler Balık Restoranı ise bayram sonrası açılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.