Dolar 32,3479
%0.3
Euro 35,1166
%-0.01
Altın 2.310,380
%1.44
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vatandaş istedi, yol sorunu çözüldü!

Vatandaş istedi, yol sorunu çözüldü!

Narlıdere Belediyesi, yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerden biri olan İsmet İnönü Caddesi’ni baştan sona yeniledi. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler doğrultusunda caddedeki Arnavut taşları kaldırılarak asfalt atıldı, altyapıdaki eksikler tamamlandı. Başkan Ali Engin “Vatandaşlarımızın şikâyetlerine kulak vermek öncelikli görevimiz. Onlar istedi, biz yaptık” dedi. Başkan Engin Narlıderelilerin çağrısına kulak verdi

  • Ege Postası
  • 18.10.2019 - 09:30

Narlıdere’nin, araç ve yaya trafiği bakımından en işlek caddelerinden biri olan İsmet İnönü Caddesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yenilendi. 150 metrelik Cadde üzerinde döşeli olan Arnavut taşlarının; düşmelere ve araçlarda maddi hasarlara neden olması yönündeki şikayetleri değerlendiren belediye ekipleri, talep doğrultusunda caddeyi asfaltladı. Altyapıdaki eksikler de çalışma kapsamında tamamlandı. Hem esnaf hem de vatandaşlar derin bir nefes alırken, asılan pankartlarda Belediye Başkanı Ali Engin’e teşekkür edildi. Çalışmaların ikinci etabında, kaldırımların da yenileneceği belirtildi.

“VATANDAŞ İSTEDİ, BİZ YAPTIK”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Hem birebir görüşmelerle hem de dijital ortamda vatandaşlarımızla 24 saat iletişim halindeyiz. Yereldeki hizmetlerimizi, onların talepleri doğrultusunda şekillendiriyoruz. İsmet İnönü Caddesi’ni de yine esnafımızın ve hemşerilerimizin isteği ile yeniledik. Uzun yıllardır var olan bir sorunu ortadan kaldırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.