Dolar 32,3791
%0.19
Euro 35,0153
%-0.14
Altın 2.325,780
%0.23
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vaser Liposuction nedi? Kimler operasyon yaptırabilir'

Vaser Liposuction nedi? Kimler operasyon yaptırabilir'

Vaser Liposuction son zamanlarda adından çok fazla söz ettiren bir operasyondur. Bu uygulama insanların fazla kilolarından kurtulması için, erkeklerde meme büyümesi sorununun çözülmesi için yani jinekomasti için çokça tercih edilen ve FDA tarafından onaylanmış olan bir yöntemdir.

  • Ege Postası
  • 14.01.2020 - 15:41

Bu yöntem yani bu operasyon uygulanırken ultrasonografik ses dalgaları kullanılır, bu ses dalgaları kullanılarak vücuttaki yağ alınması istenen bölgeye uygulanmasıdır. Bu dalgalar, bu uygulanan ultrasonografik ses dalgaları yağları parçalar ve yağlar sıvı haliyle dışarı alınır. Bu dalgalar sadece yağ hücrelerine yönlendikleri için diğer dokulara zarar vermez. Zararsız bir yöntemdir ve çok kısa bir sürede iyileşirsiniz. Bu yöntemin uygulandığı hastalar çok kısa bir şekilde rahatlıkla hayatlarına devam ederler.

Vücudunuzun bazı bölgelerinde fazla kilolarınız varsa, kilo alımınız orantısızsa ve yağlarınız gitmiyorsa, erkek bireyde meme büyümesi sorunu varsa bu sorunu kolayca, acısız ve hızlı iyileşme şeklinde çözmek istiyorsanız VaserLiposuction tam da size göre bir yöntemdir. Eğer küçük bir bölgeye anestezi uygulanacaksa lokal anestezi yeterlidir ama büyük bölgelere yapılacaksa genel anestezi tercih edilir.

Dudak Dolgusu Yaptırmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Dudak dolgusu estetikçiler ve insanlar tarafından oldukça yaygın kullanılan bir yöntemdir. Çok kişinin tercih ettiği bu yöntem sadece birkaç dakikada tamamlanıyor ve 1 hafta içerisinde yüzünüze tam olarak oturuyor. Yapay bir görüntüsü de yok, birçok insan yapay gibi görünen  gördüğü için başkalarında kendisi de yaptırmak istemiyor ama bu size dolguyu yapan doktor kullandığı malzeme ve kullandığı dolgu miktarı ile doğrudan ilgilidir. Eğer iyi bir doktor seçerseniz yani alanında uzman ve sizin ne istediğinizi anlayabilen, siz de ne istediğini bilen biriyseniz dudak dolgusu yaptırmanın tam sırası.

Dudak dolgusunda kullanılan malzeme hepimizin sürekli duyduğu hyalüronik asittir ve bu madde dudağa enjekte edildiğinde o bölgede su tutarak o bölgeyi dolgunlaştırır. Bu madde yani hyalüronik asit zaten vücudumuzda bulunan bir maddedir ve sağlık açısından bir zararı da yoktur. Bu madde vücuttan tamamen atıldığı için çoğu doktor da bu maddeyi yani hyalüronik asidi tercih etmektedir. Yaptırdığınız dolgunun kalıcılığı insanın metabolizmasına göre değişir ama genel olarak dört ay ile bir yıldır süresi.

Vaser Liposuction Operasyonundan Önce Doktor Seçimi

Vücutta karın bölgesine, popoya, kola, bacağa ve artı olarak diz yanak gıdı ve göğüs bölgesine uygulanmaktadır. Ameliyata nazaran daha az morarma kanama ya da kızarıklık olur ve bu sayede 3 gün içinde normal hayta devam edilebilir.  Vücuttaki ödemin tam olarak atılması ve derinin düzelmesi yani eski haline ulaşması üç ya da dört hafta sürer. Eğer fazla yağlarınız varsa ve spor yapacak kadar azimli değilseniz, bu görüntüden de hoşnut değilseniz Vaser Liposuction tam da size göre bir operasyondur. sayesinde Vaser Liposuction hakkında çok daha fazla bilgi edinebilir ve güvenli bir şekilde operasyon geçirebilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.