Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9831
%-0.23
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,07
%-0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Valilikte Buca zirvesi

Valilikte Buca zirvesi

Buca Belediye Başkanı CHP'li Erhan Kılıç ile AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti. Ziyaretin gündemi Buca Cezaevi'nin kaldırılması oldu.

  • Ege Postası
  • 24.03.2020 - 15:11

EGEPOSTASI- Buca Belediye Başkanı CHP'li Erhan Kılıç ile AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Kılıç ve Kaya'ya, CHP Grup Başkanvekili İlhan Dal, AK Parti Grup Başkanvekili Ekrem Gündoğdu ve AK Parti Buca İlçe Başkanı Ali Boyla da eşlik etti.

Başkan Kılıç, ziyaretin ana gündem maddesinin Buca’nın yıllardır çözülemeyen sorunu olan cezaevinin kaldırılması olduğunu belirtirken, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı;

"Sizler pandemi sonrası güzel bir Buca'ya kavuşun diye, sosyal mesafeyi de gözeterek çalışmaya, Buca Cezaevi'nin kaldırılması ve trafiği rahatlatacak üst yol açılması için mesaiye devam ediyoruz.

Sürecin en başından beri azami gayret sarf eden AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, CHP Grup Başkanvekili İlhan Dal, AK Parti Grup Başkan Vekili Ekrem Gündoğdu ve AK Parti Buca İlçe Başkanı Ali Boyla ile İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı ziyaret ettik. Hem cezaevi sınırları içinde kalan üst kısımdan yol açılması hem de tümden kaldırılması için son gelişmeleri değerlendirdik."

Öte yandan trafiği rahatlatacak projenin ise Buca Cezaevi'nin kaldırılması ile  cezaevi kampüsünün içinde kalan jandarma lojmanlarının da kaldırılarak Menderes Caddesi trafiğini rahatlatacak alternatif bir yol açılması olduğu ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.