Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Validen Cumhurbaşkanı mitingine davet

Validen Cumhurbaşkanı mitingine davet

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, valilik tarafından düzenlenen 'Halk Günü' toplantısında katılanları, 24 Mart'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kentte yapacağı mitinge davet etti.

  • Ege Postası
  • 14.03.2017 - 14:49

Denizli Valiliği tarafından her ay yapılan 'Hülk Günü' toplantısı bugün Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında düzenlendi. Vali Altıparmak başta olmak üzere, vali yardımcıları, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcı, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, daire müdürleri ve vatandaşlar toplantıya katıldı. Toplantıya yoğun katılım gösterenler, Valilik toplantı salonunu doldurdu. Vali Altıparmak, halk günü buluşmalarına katılan vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dinledi. 

MİTİNGE DAVET 

Toplantının açılışında Vali Altıparmak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Mart'ta kentte geleceğini hatırlatarak vatandaşları düzenlenecek mitinge davet etti. Vali Altıparmak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı iyi karşılamaları gerektiğini, ne kadar iyi karşılanırsa kente yapılacak yatırımlar konusunda faydalı olacağını belirtti. Altıparmak, şöyle dedi:

"Cumhurbaşkanımız 24 Mart'ta Denizli'ye geliyor. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılamamız gerekiyor. Tüm Denizlilileri davet ediyorum. Herkes istediği yere oyunu verebilir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehrimize geldiğinde memnun ayrılmasını sağlarsak, her zaman ki gördüğünden daha fazla ilgi gösterirsek, talep edebileceğimiz raylı sistem, otoyol, stadyum gibi isteklerimize desteklerini görebileceğimize eminim."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.