Dolar 32,3646
%0.15
Euro 34,9515
%-0.32
Altın 2.325,130
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Köşger İzmir'in sorunlarını gençlere danıştı!

Vali Köşger İzmir'in sorunlarını gençlere danıştı!

İzmir’in yeni Valisi Yavuz Selim Köşger, kente kattığı olumlu havayı sosyal medyaya da yansıtıyor. Vali Köşger İzmirli gençlere “Sizce İzmir’in en önemli sorunu nedi? İzmir’de en öncelikli yapılması gereken iş nedir'” diye sordu.

  • Ege Postası
  • 14.07.2020 - 09:56

EGEPOSTASI - Göreve geldiği ilk günden beri hem muhalefet hem de iktidar tarafından ‘hoş geldin’ ziyaretlerine boğulan İzmir’in yeni Valisi Yavuz Selim Köşger görevine hızlı başladı. İlk iş önceki valinin bir kez topladığı İl Pandemi Kurulunu iki kez toplayan Köşger, kent adına önemli kararlar alınmasına öncülük etti.

Öte yandan Vali Köşger, turistik ilçeleri de gezerek önemli projeleri yerinde inceledi..

Yavuz Selim Köşger bu kez de sosyal medyadan İzmirli gençlere seslendi. Sosyal medya hesaplarından İzmirli gençlere seslenen Vali Köşger "Öncelikle gençlerimizin kentleriyle ilgili düşüncelerini bilmek isterim” diyerek “İzmir’de en öncelikli yapılması gereken iş nedir'” nedir diye sordu.

Öte yandan Vali Köşger’in paylaşımı İzmirlilere şükranlarını sunması, şehri daha ileriye taşıma isteği sosyal medyadaki yorumlarda sevinçle karşılandı ve tam not aldı.

Vali Köşger’in sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Çok Kıymetli İzmirli Hemşehrilerim; Şahsıma göstermiş olduğunuz ilginiz, sevginiz ile birlikte örf ve adetlerimizin temelini oluşturan unsurların başında yer alan “Hoşgeldiniz” ziyaretleriniz için en içten şükranlarımı sunuyorum.

İzmir’in dünya vizyonu olan bir sanayi, turizm ve ticaret kenti, yüzünü gelişime dönmüş, hedefleri ve potansiyeli yüksek olan bir şehir olduğunu ziyaretler sayesinde kısa sürede daha iyi anladım. Hem de birlikte şehrimizi daha ileriye taşıyacağımız kişileri tanıdım.

İşimiz çok, yolumuz uzun ve biz bu yolu her kesimden İzmirli hemşehrilerimizle birlikte yürüyeceğiz. Öncelikle gençlerimizin kentleriyle ilgili düşüncelerini bilmek isterim.

İzmirli gençler;

Sizce İzmir’in en önemli sorunu nedir'

İzmir’de en öncelikli yapılması gereken iş nedir'

Bu mesajın altına veya #izmirinenönemlisorunu başlığı altına yazarsanız hepsini tek tek okuyacağım ve gerekenlere cevap vereceğim.”




 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.