Dolar 32,3196
%0.21
Euro 35,0662
%-0.16
Altın 2.279,620
%0.09
Bist-100 9,02
%2.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Köşger'den gençlere yeni mesaj: Ben takipçisi olacağım siz de olun!

Vali Köşger'den gençlere yeni mesaj: Ben takipçisi olacağım siz de olun!

İzmir'in sorunlarını öğrenmek için gençlere çağrı yapan Vali Yavuz Selim Köşger, sosyal medyada #izmirinenönemlisorunu etiketiyle sözü gençlere vermişti. Gençler ankete yoğun ilgi gösterirken, Vali Köşger gençlerden gelen tüm mesajların kategorize edildiğini ve ilgili kurumlara iletildiğini açıkladı.

  • Ege Postası
  • 18.07.2020 - 16:54

EGEPOSTASI- İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, gençlerin kentin sorunlarıyla ilgili düşüncelerini öğrenmek için sosyal medya hesabından çağrı yapmış ve sözü gençlere vermişti. Ankete yoğun ilgi gösteren gençlerin en fazla şikayet ilettiği konular trafik, ulaşım, altyapı, çöp ve Körfez’in kokusu olmuştu.

Vali Köşger, gençlerin verdiği yanıtların tek tek okunup, alınan şikayetlerin ve taleplerin ilgili kurumlara ulaştırıldığını açıkladı.

Vali Köşger, "Sevgili gençler, kıymetli İzmirliler #izmirinenoenemlisorunu konusunda gönderdiğiniz tüm mesajlar aşağıdaki gibi kategorize edilmiş ve ilgili kurumlara gerekenler söylenmiştir. Ben takipçisi olacağım. Siz de talebinizin dikkate alınıp-alınmadığını takip edin. İletişime devam..." notonu paylaştı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.