Dolar 32,5747
%0.11
Euro 34,9940
%0.47
Altın 2.424,360
%0.05
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Ayyıldız'dan sanayiciye tam destek

Vali Ayyıldız'dan sanayiciye tam destek

İzmir Valisi ve Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) Müteşebbis Heyet Başkanı Erol Ayyıldız, bölge sorunlarının çözümü için sanayicilere tam destek verdi.

  • Ege Postası
  • 27.03.2017 - 11:47

KOSBİ'nin Müteşebbis Heyet toplantısına katılan Ayyıldız, İzmir-İstanbul Otoyolu'nun hizmete giren Kemalpaşa bölümündeki yol ve kavşakların tamamlanması ve Nif Çayı'nın ıslahı projesinin hayata geçirilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu dile getirdi. 

KOSBİ İdari Binası'nda İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, Kemalpaşa Kaymakamı Kızılkaya, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'nun da katıldığı müteşebbis heyet toplantısında 2016 yılındaki KOSBİ çalışmaları ibra edilirken, Müteşebbis Heyet Başkanı da olan İzmir Valisi Erol Ayyıldız, başarılı faaliyetleri ile bölge ekonomisine önemli katkı sağlayan KOSBİ'nin yöneticilerini kutladı. 

OTOYOL BAĞLANTILARI VE NİF ÇAYI ISLAHI
Toplantıda KOSBİ'nin 2016 yılında yaptığı faaliyetler ve gelecekte bölgede yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi veren KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, sanayicilere en iyi hizmeti vermek için var güçleri ile çalıştıklarını söyledi. Sanayicinin en az maliyetle en fazla katma değeri üreterek ülke ekonomisine daha çok katkı sağlaması için projeler ürettiklerini anlatan Porsuk, “Bölgemizde sanayicilerimiz zorluklara rağmen ülke sevgileri ile daha çok üretmeye ve istihdam sağlamaya devam ediyorlar. İzmir- İstanbul Otoyolu'nun bölgemiz sınırlarından geçmesi ve lojistik köy projeleri bölgemizin cazibesini daha da artırdı. Sanayiciler yeni yatırımlar için hazırlık yapıyorlar. Geçtiğimiz günlerde hizmete giren İstanbul-İzmir Otoyolu'nun bölgemize bağlantı yollarının yapılmasını bekliyoruz. Ayrıca yine bölgemizde yer alan Nif Çayı'nın ıslah projesinin de bir an önce hayata geçirilmesini istiyoruz. Bu konuda Müteşebbis Heyet Başkanımızın gerekli çalışmaları yapacağından hiç şüphemiz yok" dedi. 

“SORUNLARI EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZERİZ"
İzmir Valisi ve KOSBİ Müteşebbis Heyet Başkanı Erol Ayyıldız ise KOSBİ'de sanayiciye en iyi hizmetin sunulması için büyük bir çaba harcandığına dikkat çekerek, başarılı çalışmalarından dolayı yöneticilerini kutladığını söyledi. Sanayicilerin daha iyi şartlarda üretim yapması ve ülkelerine daha çok katma değer ve istihdam sağlamaları için üzerlerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını anlatan Ayyıldız, “Müteşebbis heyet toplantısını yaptık. Çok verimli bir toplantı oldu. Sanayicilerimiz isteklerini sıraladı. Otoyolun bölgeye bağlantı yolları ile Nif Çayı'nın ıslahı konularını gündemimize aldık. Bölge ekonomisine katkı sağlayacak olan bu projelerin sonuçlanması için elimizden geleni yapacağız. El birliği ile bu projelerin hayata geçmesini sağlayacağız. Bu konuda sanayicilerimizin de her türlü desteği vereceğine inanıyorum" diye konuştu. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.