Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vaka sayılarında kritik artış: İzmir'in koronavirüs haritası kırmızıya boyandı

Vaka sayılarında kritik artış: İzmir'in koronavirüs haritası kırmızıya boyandı

Vaka artışının kontrol altına alındığı İzmir’de vaka sayıları yeniden kritik seviyelere ulaştı. İzmir’in koronavirüs haritası kırmızıya boyandı. Özellikle Karşıyaka, Konak, Buca, Karabağlar ve Bornova gibi metropol ilçelerdeki vaka artışları dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 22.10.2020 - 11:27

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- İzmir’de vaka artışının kontrol altına alındığının açıklanmasının ardından İzmir Valisi yavuz Selim Köşger geçtiğimiz günlerde yaptığı denetimde İzmir’de son dönemlerde vaka artışının başladığını ifade etmiş ve “Vaka artışlarının sebebini bizler de henüz çözebilmiş değiliz. Aldığımız tedbirlerle bu artışların olmaması lazım. Denetimler üst seviyede. Bunu anlamaya çalışıyoruz ona yönelik çalışmalarımız sürmekte” demişti.

Vali Köşger’in açıklamalarının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün yaptığı açıklamada İzmir’in de içlerinde olduğu yedi ilde yeniden vakaların arttığını duyurdu.

Son birkaç haftadır yaşanan vaka artışlarının ardından İzmir’in koronavirüs haritası yeniden kırmızıya büründü.

Karşıyaka, Konak, Kemalpaşa, Çiğli, Karabağlar ve Buca gibi nüfus yoğunluğu olan ilçeler başta olmak üzere İzmir’in neredeyse tüm ilçelerinde vaka sayılarının kritik seviyelere ulaştığı görüldü.

Özellikle Bornova, Aliağa, Balçova gibi vaka sayılarında risksiz olan bölgelerin haritadaki renginin kırmızıya dönmesi dikkat çekti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.