Dolar 32,3692
%0.16
Euro 34,9463
%-0.34
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,09
%0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vajinasından uyuşturucu çıkan dolandırıcılık şüphelisi kadın serbest kaldı

Vajinasından uyuşturucu çıkan dolandırıcılık şüphelisi kadın serbest kaldı

Muğla'da, evlenmeyi kabul ettiği İbrahim K. (36) ve ailesini dolandırmaya çalıştığı iddiasıyla gözaltına alınan, sağlık kontrolünde vajinasından uyuşturucu madde çıkan Gülistan B. (25), savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

  • Ege Postası
  • 08.09.2018 - 07:09

Kavaklıdere ilçesinde yaşayan İbrahim K., Milas ilçesindeki yakınlarına evlenmek istediğini söyledi. Bunun üzerine aile, Kahramanmaraş'ta yaşayan Gülistan B.'yi, oğlu İbrahim K. ile tanıştırmak için bu kente gitti. Tanışmanın ardından Gülistan B., aileyle birlikte Muğla'ya geldi. İbrahim K. ile evlenmeyi kabul ettiğini söyleyen Gülistan B., aileden aldığı paranın yanı sıra altın da istedi. Ailenin altını nikahtan sonra alacağını belirtmesi üzerine taraflar tartıştı. Tartışmanın ardından Gülistan B., Kahramanmaraş'a dönmek istediğini söyledi. Bunun üzerine dolandırıldıklarından şüphelenen İbrahim K., durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis, Kahramanmaraş'a gitmek üzere Yatağan Otobüs Terminali'ne gelen Gülistan B.'yi yakaladı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen Gülistan B.'nin yapılan üst aramasında, ailenin verdiği paranın bir kısmı ele geçirildi.

Polis, Gülistan B.'nin şüpheli hareketleri üzerine savcıdan aldıkları talimat üzerine Yatağan Devlet Hastanesi'ne götürerek genital bölgesinin kontrol edilmesini sağladı. Yapılan kontrolde, Gülistan B.'nin vajinasında alüminyum folyoya sarılı bir miktar metamfetamin adlı uyuşturucu madde ele geçirildi. Gülistan B. hastanedeki işlemlerinin ardından tekrar emniyete götürüldü. Savcılık talimatıyla daha sonra serbest bırakılan Gülistan B., memleketi Kahramanmaraş'a döndü.

Gülistan B.'nin ifadesinde, ailesinin küçük yaşta kendisini başka bir ailenin yanına verdiğini, bir süredir burada huzursuzluk yaşadığını, 4 ay önce uyuşturucu kullanmaya başladığını, istedikleri takının da nikahtan sonra takılacağını söylemeleri üzerine evlenmekten vazgeçip Kahramanmaraş'a dönme kararı aldıklarını söylediği belirtildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.