Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0551
%-0.03
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,09
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uygur resmen Başkan

Uygur resmen Başkan

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili sözyşediği iddia edilen sözleri nedeniyle hakkında içişleri bakanlığı tarafından suç duyurusunda bulunulan Torbalı Belediye başkanı seçilen İsmail Uygur mazbatasını ilçe seçim kurulu tarafından aldı Son günlerin tartışmalı ismi

  • Ege Postası
  • 07.04.2019 - 12:57

31 Mart yerel seçimlerinde bir dönem aradan sonra yeniden Torbalı Belediye başkanı seçilen İsmail Uygur mazbatasını bu sabah aldı. Çarşamba günü alması gereken mazbatasına, AK Parti İl Başkanlığı’nın geçersiz oyların sayılması itirazı nedeniyle gecikmeli kavuşan Uygur, İlçe Seçim Kurulu’nca dün aranıp bugün için Torbalı Adliyesi’ne davet edildi.  Torbalı Adliyesi’nde Mazbatasını alan deneyimli siyasetçi yarın sabahtan itibaren Torbalı halkına hizmet verecek.  Seçmenin yüzde 52,49’unun desteğini alarak göreve seçilen Uygur, yaptığı açıklamada bir kez daha Torbalılılara teşekkür etti.

UYGUR: NEREDE KALDIYSAK ORADAN DEVAM EDECEĞİZ

Mazbatasını aldıktan sonra kısa bir açıklamada bulunan Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, “Hep birlikte çalışarak kazandık. Bana bu süreçte destek veren herkese teşekkür ederim. En az oy aldığımız mahallede de en çok oy aldığımız mahallede de eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kentin sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini çok iyi biliyoruz. Şimdi daha önce de dediğimiz gibi, nerede kaldıysak oradan devam edeceğiz. Torbalı’yı çok güzel bir gelecek bekliyor” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.