Dolar 32,5190
%-0.09
Euro 34,7930
%-0.21
Altın 2.421,330
%-0.36
Bist-100 9.748,00
%1.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uygur paylaştı: Ağırlama, yemek ve reklama 13 milyon lira...

Uygur paylaştı: Ağırlama, yemek ve reklama 13 milyon lira...

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, Torbalı Belediyesi’nin mali toblosunu açıklamaya devam ediyor. Başkan Uygur son olarak 2014-2019 yılları arasında AK Partili Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in tanıtım, reklam, ağırlama ve yemek giderleri için 13 milyon lira harcadığını açıkladı. Başkan Uygur mali tabloyu açıklamaya devam ediyor

  • Ege Postası
  • 18.06.2019 - 09:27

EGEPOSTASI- Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, görevi devraldığı AK Partili Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez döneminde, tanıtım, reklam, ağırlama ve yemek giderleri için belediye bütçesinden 13 milyon lira harcandığını açıkladı.

Daha önce devraldığı belediyenin mevcut borcunu, sonrasında da personel sayısını afiş yoluyla ifşa eden Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur son olarak dün, AK Partili eski Başkanı Adnan Yaşar Görmez döneminde tanıtım, reklam, temsili ağırlama ve yemek giderleri için 13 milyon lira harcandığını duyurdu. Harcama ile ilgili afişler ilçenin birçok yerindeki billboardlara ve belediye binasına asıldı. 2014-2019 yılları arasında belediye bütçesinden 13 milyon liralık paranın tanıtım, reklam ve ağırlamaya harcandığını ifade eden Uygur, belediyenin bir kez daha talan ile yönetildiği ifadelerini kullandı.

Başkan Uygur sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "Şeffaf belediyecilik adına önceki dönemde sizlerin parası ile yapılan harcamaları Torbalı halkının bilgisinde sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

Başkan Uygur hazırlatıp astırdığı afişlere, “2014-2019 yılları arasında talan ile yönetilen Belediyenin Tanıtım, Reklam, Temsili Ağırlama ve Yemek Giderlerinin Toplamı; 13 trilyon TL (13 milyon TL)” ifadelerine yer verdi. 

UYGUR:RAKAMLARI AÇIKLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Afişlerle ilgili açıklamalarda bulunan Uygur, “Adaylık sürecinde ifade ettiğim şeffaf belediyecilik adına bu rakamları ilçe sakinleriyle paylaşmaya devam edeceğiz. Ne yazık ki bile isteye batırılmış bir belediyeyi devraldık. Personel sayısı ve belediyenin borçları ortada. İlçenin tanıtım ve reklam giderleri 13 milyon lirayı bulmuş. Bu parada tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Şeffaflık adına bunları ifşa etmeye devam edeceğiz. Ayrıca Torbalı halkı müsterih olsun borçları da öderiz, tahribatı da ortadan kaldırırız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.