Dolar 32,3318
%0.25
Euro 35,0732
%-0.14
Altın 2.307,500
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
USMED Ege Bölge Başkanlığı açıldı

USMED Ege Bölge Başkanlığı açıldı

İzmir'de, Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) özel bir gece düzenleyerek Ege Bölge Başkanlığı ofisinin açılışını yaptı.

  • Ege Postası
  • 23.12.2017 - 10:17

Türkiye'de ve Avrupa'da faaliyet gösteren USMED'in Ege Bölge Başkanlığı bugün düzenlenen organizasyonla açıldı. Açılışa USMED üyelerinin yanı sıra  İSOBİL CEO'su Mehmet Altındağlı, Girişim Grup'un CEO'su Rafet Keser, Caria Pruduction'un sahibi Ayberk Özsoy, Derinet'in CEO'su Mesut Sevgili, Grafiket Reklam Ajansı CEO'su Görkem Bozkır, USMED Genel Başkanı Said Ercan ve USMED Ege Bölge Başkanı Alaattin Çağıl katıldı.

Tören, sosyal medya uzmanı Alaattin Çağıl'ın açılış konuşmasıyla başladı. USMED'in kuruluş amacının, günümüzde sosyal medyayı aktif olarak kullanan milyonlarca insanı bir arada tutmak ve sosyal medyanın doğru kullanımını sağlamak olduğunu söyleyen Çağıl, "Yaptığımız seminerler ile sosyal medya kullanıcılarını bilinçlendirerek, sosyal medyanın doğru kullanılmasını sağlamak istiyoruz. Aslında derneğimizi sadece sosyal medya olarak değil, genel bir sivil toplum kuruluşu (STK)  olarak da düşünebilirsiniz. Şu anda bünyemizde yazılımcı, blogger, basın mensubu, sunucu, oyuncu ve dijital medya uzmanları gibi birçok alandan üye yer almaktadır. USMED'in temel amacı; medya sektöründe iyi bir network oluşturup güzel projeler üretmek, maddi ve manevi olarak birbirimize katkı sağlamak ve İzmir başta olmak üzere tüm Ege Bölgesi'nde güzel işler çıkartarak başta söylediğim gibi maddi ve manevi olarak birbirimize katkı sağlayabilmektedir. Bununla birlikte Ege Bölgesi üyelerimizin yanı sıra açılış gecemize basın mensuplarının katılması da beni mutlu etti. USMED Ege Bölgesi olarak yaptığımız bu açılış ve tanışma etkinliğimizde Genel Başkanımız Said Ercan'ında ziyareti bizi çok memnun etti. Genç USMED Ege, USMED Akademi Ege, USMED Sanat Ege olarak Ege Bölgesi'nde, tüm Türkiye de olduğu gibi güzel eğitimler, tiyatrolar, söyleşiler ve sosyal sorumluluk projeleri yapmak istiyoruz. Tüm sosyal medya kullanıcılarına kapımız açtık. Sosyal medyanın asıl amacı sosyal olmaktır. Biz de sosyal olmayı, daha çok sosyalleşmeyi ve sosyalleşirken dostlar edinmeyi, kazanmayı hedefliyoruz ve hayata geçirebiliyoruz" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.