Dolar 32,3579
%0.13
Euro 35,1782
%0.32
Altın 2.324,570
%0.18
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Urla'da vatandaşı isyan ettiren görüntü

Urla'da vatandaşı isyan ettiren görüntü

Büyükşehir Belediyesi'nin kış mevsiminde Urla'da başlattığı yol ve kaldırım yenileme çalışmaları aylardır tamamlanamayınca, turistik ilçenin caddeleri açık şantiye alanına dönüştü.

  • Ege Postası
  • 17.07.2017 - 09:48

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İskele-Kalabak arasında yer alan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde şubat ayında başlattığı ‘Kaldırım Düzenlemesi ve Bisiklet Yolu’ projesinde evdeki hesap çarşıya uymayınca vatandaşlar ve esnaf yeni bir çileyle karşı karşıya kaldı.

Yaz aylarında İzmirlilerin akın ettiği ve geçtiğimiz yıl hizmete açılan Kum Denizi Plajı sayesinde hareketlenen Urla sokakları adeta dev bir şantiye alanına döndü. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 3,9 kilometre uzunluğunda yeni bir bisiklet yolu da kazandıracağı Urla ilçesindeki Fevzi Çakmak Caddesi'nde hem günübirlik tatilciler, hem de esnaf ve yöre halkı zor günler geçiriyor. Urla'nın prestij caddesi olacak güzergahta kış aylarında başlayan çalışmalar öngörülen süre zarfında bitirilemedi. Yenilenen yaya kaldırımları ve yarım kalan bisiklet yolu projesinin yarattığı görüntünün yanı sıra, yollarda yer alan inşaat malzemeleri ve iş makineleri görenlere burası "Turistik şantiye mi'" dedirtti. Yarım kalan yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasını isteyen yöre sakinleri, ilçeye büyük değer katacak projenin bir an önce neticelendirilmesini istediklerini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.