Dolar 32,4960
%-0.14
Euro 34,9480
%0.34
Altın 2.427,630
%0.18
Bist-100 9.795,00
%0.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Urla'da eski başkan yardımcısına saldırı

Urla'da eski başkan yardımcısına saldırı

Urla Belediye eski Başkanı Sibel Uyar döneminde başkan yardımcısı olarak görev yapan Ziya Çamsarılıoğlu, belediye binasının açık otoparkında otomobiline binerken bir zabıta memurunun yumruklu ve tekmeli saldırısına uğradı. Başkan Oğuz: Olayı idari açıdan soruşturacağım

  • Ege Postası
  • 20.07.2019 - 14:46

EGEPOSTASI- Urla Belediye eski Başkan Yardımcısı Ziya Çamsarılıoğlu, belediye binası önünde saldırıya uğradı. Belediyeye işlerini halletmek için giden Çamsarılıoğlu, belediyedeki işlerini bitirdikten sonra otoparktaki arabasına yöneldi.  Arabasına binerek hareket etmek üzere olan Çamsarılıoğlu zabıta memuru Erkut K.'nın saldırısına uğradı.  Erkut K, arabasına binen Çamsarılıoğlu'nun önce arkasından seslendi,daha sonra küfürler ederek vurmaya başladı. Aldığı darbeler üzerine otomobilin içine yığılan Çamsarılıoğlu’nun yardımına Urla Belediye Basın Danışmanı Macit Sefiloğlu yetişti. Sefiloğlu, zabıta memuru Erkut K.’nın beline sarılarak engel olmaya çalıştı. Arbedenin büyümesi üzerine olay yerine polis çağrıldı. Polis ekipleri beklenirken vatandaşlar ve otopark görevlileri araya girerek saldırganı sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafları ifadelerini almak üzere karakola götürdü.

BAŞKAN OĞUZ OLAYI SORUŞTURACAĞIM

Urla Polis Karakolundaki ifadesinin ardından Devlet Hastanesi’ne götürülen Çamsarılıoğlu, olayın organize bir saldırı olabileceğine dikkat çekti.

Menfur saldırının ardından Ziya Çamsarılıoğlu’nu hem telefonla arayan hem de hastaneye giderek 'geçmiş olsun' dileğinde bulunan Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz'un olayı idari açıdan soruşturacağı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.