Dolar 32,3309
%0.25
Euro 35,0754
%-0.13
Altın 2.298,440
%0.92
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ünlü sinema oyuncusu gözaltına alındı

Ünlü sinema oyuncusu gözaltına alındı

Aydın'da çekimleri devam eden 'Trendeki Yolcu' filminin oyuncularından İlyas Salman, filmin tanıtım toplantısının yapıldığı otelde yasak olmasına rağmen alkol kullandığı ve taşkınlık çıkardığı için gözaltına alındı.

  • Ege Postası
  • 25.10.2016 - 08:56

Olay dün akşam saat 21.30 sıralarında Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait Zincirlihan Otel de meydana geldi.

İlyas Salman’ın rol aldığı ’Trendeki Yolcu’ filminin çekimleri için Aydın da bulunan ekip, tanıtım toplantısı için Zincirlihan Otel de bir araya geldi. Alkol kullanmanın yasak olduğu otelde alkol alan İlyas Salman, taşkınlık çıkardığı gerekçesiyle görevliler tarafından uyarıldı.

Usta oyuncu, iddiaya göre uyarıları dikkate almadığı ve alkol tüketmeye devam ettiği gerekçesiyle otel görevlileri tarafından şikayet edildi. Salman gözaltına alınırken oyuncu arkadaşları olaya tepki gösterdi. Ünlü oyuncu ifadesi alınmak üzere Efeler Polis Merkezi’ne götürüldü.

Öte yandan karakola gelen filmin yönetmeni Hamit Şahin yaptığı açıklamada, "İlyas Bey alkol alınması yasak olan bir yerde alkol aldığı için şikayet üzerine polis merkezine getirildi. Emniyet müdürümüzle görüştük, herhangi bir sıkıntı yok. Taraflar birbirinden şikayetçi oldukları için ifade veriyorlar" dedi.

ÜNLÜ OYUNCU SERBEST BIRAKILDI

İlyas Salman, karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.